7 Ağustos 2016 Pazar

7 Ağustos 2016 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününde tümüyle Terazi burcunda kalacak; denge ve asaleti temsil eden bu etki ile adil, nazik ve diplomatik davranışlar içinde olabiliriz. Adil olanı ortaya çıkarmak amacı ile karşımızdakilere söz hakkı vermek kolaylaşabilir. Karışıklıklardan hoşlanmayabilir, düzen içinde olmaya dikkat edebiliriz. Diğerlerinin fikirlerine aşırı önem vermek bazı durumlarda kararsızlıklara neden olabileceği gibi haksızlığa uğrayanların da bir savaşçı gibi korumaya çalışabiliriz.

03:19'da Venüs ve Mars karesi netleşiyor; dünden beri aktif olan bu transit gün boyu etkisini hissettirecek. Kişisel ilişkilerde ısrarcılık, kendimizi ön plana çıkartıcı hareketler, ilişkilerimizde hak ettiklerimizi alamadığımızı düşünmek, dostluklarda, arkadaşlıklarda gönül ilişkilerinde uyum ve dengeyi kaybetmek çeşitli problemleri de beraberinde getirebilir. Nefsimizin, içgüdülerimizin tuzaklarına düşmek kolaylaşabilir. Bunun yanında ise olumlu olarak ilişkiler konusundaki çekingenliği gidereceğinden cesaret gerektiren konularda kendimizi ifade edebiliriz ama sınırları aşmamaya dikkat edelim. Harcamalarla ilgili denge ise bugün alt üst olabilir.

15:18'de Ay ve Satürn arasındaki ılımlı etkileşim kesinleşiyor; sorumluluk ve görevlerin farkında olmak, olgunluklar kararlar vermek,  değer verdiğimiz büyüklerimizden destekler görmek adına harika etkiler. Konuları irade ile ele alabilir kendimize sistemler oluşturabiliriz. Yalnız kalmak bazı işlerimizi kendi başımıza halledebilmek adına gerekli gücü kendimizde bulabileceğiz.

19:24'te Merkür ve Neptün karşıtlık içinde olacaklar; dün gerçekleşen Merkür ve Satürn karesinin etkileri ile birlikte Satürn ve Neptün arasındaki uzun soluklu kare açı da bu durumda harekete geçebilir. Önsezilerimiz oldukça artabilir, diğerlerinin düşüncelerini daha rahat okuyabiliriz. Kafa karışıklıkları, bulanıklıklar, sahtekarlıklar, yalan dolan hatta belki hırsızlıklar görülebilir. Akıl ve mantık kullanma zorlaşacağından idealist ve gerçekçi olmayan düşünceler problem oluşturabilir. Mistik ve esrarengiz konulara, manevi çalışmalara, yalnız kalmaya ihtiyaç görülebilir. Disiplinli düşünce ve kesinlik isteyen işleri yapmak adına çok olumsuz bir gün denebilir. Randevular, sözler unutulabilir, yol şaşırma, trafikte dalgınlık, konuşma tutukluğy, yanlış anlaşılma, kasıtlı kasıtsız yalan söyleme bugün için normal sayılabilir. Akıl rahatsızlıklarına, sinirsel ve psikolojik  problemlere, psikomatik durumlara, bilinçaltı ruhsal çatışmalara yol açabilir; dikkat edilmeli ve dinlenmeye özen gösterilmeli.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder