15 Ağustos 2016 Pazartesi

15 Ağustos 2016 - Astrolozi


Ay, haftanın ilk gününde tümüyle Oğlak burcunda ilerleyecek; sorumluluk ve görevlerimizle ilgili olarak daha kararlı ve atak davranacfağımız bir hafta başı. İşlerimizi yönetme tarzımız, ele alışımız daha sistemli, kontrollü ve pratik olabilir. Çevremizdekilerden de aynı özveri içinde bulunmalarını talep edeceğimizden, ilişkiler konusunda problem yaşayabiliriz. Duygularımıza set çekip olayları mantık çerçevesinde ele almak kolaylaşabilir.

04:13'te Ay ve Neptün arasında ılımlı bir görünüm etkin olacak; sezgilerimiz ve duygusallığımız daha aktif olacağı gibi çevremizdekiler olan merhamet dürtümüz yoğunlaşabilir. Sabah erken saatlerde manevi ve ruhsal çalışmalar yapmak için uygun etkiler de barındıran bu transit yaratıcı enerjimizin aktif olmasına olanak tanıyabilir.

05:06'da ise Ay ve Venüs arasında üçgen bir açı netlik kazanacak; ilişkiler açısından oldukça olumlu barışçıl bir enerji. İmkanı olanlar sorunlu ilişkilerinde düzelme sağlayabilir. Yeme içme, estetik ve alışveriş dürtüsünü besleyecek bu etkileşim ile sabaha tembel ve aç duygular içinde uyanmamıza neden olabilir.

07:25'te Ay ve Kuzey Düğüm üçgeni kesinleşiyor; beraber yapılacak her türlü girişim için yardımlaşmanın faydalarını birlikte getirebilir. Daha iyimser duygular içine girebilir ve problemlere farklı değişik çözümler oluşturabiliriz. İleriye dönük hedefler konusunda geniş çerçeveden olayları ele alabileceğiz.

12:04'te Ay ve Pluto kavuşumu oluşacak; derin bir duygusallık verebileceği gibi yüksek güç ve irade sağlayabilir. Köklü dönüşümlere neden olabilecek bu görünüm sayesinde, bir fikri kafamıza takarak üzerinde yoğunlaşabiliriz. Zorlayıcı bir etki olmasından ötürü karşı konulmaz ihtirasların tutkuların, inatlaşmanın ve zorlamanın yan etkileri altında problemler yaşayabiliriz.

21:59'da Ay ve Merkür üçgen açısı ile iletiğim ve haber alma trafiğinde ciddi bir artış olabilir. Mantıklı kararlar vermek ve zihin gerektiren konuları rahatlıkla ele alabilir, bilgiye olan merakımızın artması sayesinde ise yoğun bir iletişim içine girebiliriz. Ay, geceyarısının ardından Uranüs ile kare oluşturmaya hazırlandığından gecenin ilerleyen saatleri, şaşırtıcı ani gelişmelere neden olabilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder