26 Ağustos 2016 Cuma

26 Ağustos 2016 - Astrolozi


Ay, bugün tümüyle İkizler burcunda ilerleyecek; iletişim ve bilgiye olan merakımız sayesinde yoğun ve hızlı bir gün geçirebiliriz. Eğitim, seyahat, ticaret, yayıncılık, medya gibi alanlarla ilgili işlerimiz yoğunlaşabilir. Hızlı zihinsel aktivite gerektiren konular, iki fikir arasında kararsızlık çekme ve birbiriyle ilgisi olmayan konular arasında bile hızlı geçişler ya da bir arada uğraşma dürtüsü bu transitin özellikleri arasında sayılabilir.

00:23'te Ay ve Düğümler arasında kesinleşecek kare açı nedeniyle birlikte yapılan işlerde sorun oluşabilir. Geleceğe dönük hedeflerimizle ilgili olarak geçmiş tecrübelerimizle bağlantılı ümitsizlik, karamsarlık, depresif duyguları besleyebilir. Yeni yollar, çözümler oluşturmak, bakış açımızı değiştirmek açısından motive edici olarak kullanmak bu görünümü yararlı hale getirecektir.

09:56'da aslında tüm hafta etkisini hissettiğimiz Mars ve Neptün karesi netleşiyor; tabii dolayısı ile Satürn ile Mars'ın beraberliği de öne çıkıyor. Vehim ve hayal kargaşası yaratacak bu transit sezgilerimizin güvenirliği veya görünen gerçeklere uygun olup olmadığı konusunda kafa yormamız gerekebilir. Ruhsal hastalıkları besleyen bu görünü yorgunluk, karamsarlık, endişe ve sıkıntıların üzerimizde etkili olmasına davetiye çıkarabilir. Yanıltıcı yüksek idealler, ahlaki değerler tartışma konusu haline gelebilir. Sağlık açısından da olumsuzluk içeren bu transit cüretkarlığımızı tehlikeli hale getirebilir ve inatlaşmalara neden yaratabilir.

19:21'de ise Ay ve Chiron, ardından da 23:11'de Ay ve Venüs kareleri ile Venüs ve Chiron arasındaki karşıtlık aktif hale gelecek ve bir T-kare açı kalıbı netlik kazanacak. İlişkiler konusundaki yaralarımız can acıtıcı hale gelebilir, daha fazla kafamızı yorabilir. Sevgiye olan açlığımızın artması, platonik duygular ve ilişkilerde çıkarcılık gözümüze daha fazla batabilir. Dostlarımızla iletişim içinde olmak, karşılıklı fikirlerle birbirimize destek olmak bu sorunların giderilmesinde yardımcı olabilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder