6 Ağustos 2016 Cumartesi

6 Ağustos 2016 - Astrolozi


Haftasonuna Ay'ın Başak burcunda ilerlemesi ile giriyoruz; günün büyük bölümünde de bu seyahat devam edecek. Titizlik, mükemmelliyetçilik, çalışkanlık gün içinde öne çıkabilecek değerler olacaktır. Kişisel bakım ya da sağlık kontrolleri için de olumlu kullanılabilir.

06:20'de Ay ve Jüpiter kavuşumu netleşiyor; erken kalkanlar için sabah saatleri yoğun geçebilir. İşlerimizi iyimserlikle halledebilir ve verim alabiliriz. Değişik yollar denemek farklı formüller, yeni tecrübeler adına sabahın erken saatleri olumlu etkiler barındırıyor. Birlikte yapılacak iişler için elbirliği ile hareket edilebilir. Ay, bu açının ardından akşam 19:56'da Terazi burcuna geçene kadar boşlukta kalacağından, bugünü yeni başlangıçlar, ilklerden daha çok bitirilmeyi sonlanmayı bekleneyen konulara ayırmak çok daha isabetli olacaktır.

09:21'de ise Ay ve Chiron karşıtlığı kesinleşecek; geçmiş tecrübeler, hatalar, eksiklikler gözümüze daha fazla batabilir. Sağlık açısından da biraz titiz olmamız gereken bir saat dilimi. Yakınmak, eleştirmek yerine, olayları bütünü ile ele alabilir, geçmiten dersler çıkarabilir ve yeni formüller deneyebiliriz.

16:17'de tüm gün etkisini hissedeceğimiz Merkür ve Satürn karesi ile Neptün ve Satürn arasındaki kare açı da etkinleşecek. Kendimizi ifade etmekte, iletişimde, yolculuklarda, ticari işlerde akşaklıklar, problemler, hayalkırıklıkları ve endişeler kendini öne çıkarabilir. Otorite figürleri ya da büyüklerimizle olan işlerimizde sorun yaşayabiliriz. Kötümserlik, karamsar düşünceler bizleri zorlayabilir. Bedensel sağlık konusunda da negatif etkiler verecektir; halsiz hissedebiliriz. Sistemli ve düzenli çalışmak, öğrenmek ve iletişim kurmak zamanı maalesef değil. Günlük işlerde, çalışma ortamında sorunlar oluşabilir. Bu etki yarın kesinleşecek Merkür ve Neptün karşıtlığının yanı sıra Venüs ve Mars karesi ile beraber çalışacağından ilişkiler ve iletişim konusunda çok dikkatli olmamız gereken bir haftasonu var önümüzde diyebiliriz. Önemli konulardaki kararları ertelemekte yarar var.

19:56'da Ay, Terazi burcuna yerleşecek; ilişkiler bu etki altında önem teşkil edecek. Konulara objektif yaklaşmak, danışarak hareket etmek, karşımızdakilere de kulak verebilmek adına olumlu etkilere sahip. Ancak bunun yanında kararsızlıklara ve yanlış anlaşılmalara neden olabilecek etkiler de aktif.

23:06'da Ay ve Mars arasında ılımlı bir görünüm netleşiyor; girişimler, fiziki güç ve motivasyon gerektiren konular adına bizlere destek verebilir. Sosyal açıdan aktiflik verebilir bizlere. İlişkilerimizde daha kararlı, daha cesaretli olabilmemiz, nerede, ne zaman, ne yapmamız gerektiği konusunda net olabiliriz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder