4 Ağustos 2016 Perşembe

4 Ağustos 2016 - Astrolozi


Ay, güne Aslan burcu seyahati ile merhaba diyor; 00:22'de Uranüs ile üçgen yapacağından yeteneklerimizi ve yaratıcı zekamızı kullanabilime, bulunduğumuz ortamlarda ve yaşamlarımızda değişim yaratabilme arzumuz yüksek çalışabilir. Bilim, teknoloji gibi konular daha fazla ilgimizi çekebileceği gibi kişilerle bilgi alışverişleri açısından da yoğunlaşolabilir. Yükselecek özgürlük ve farklılık yaratma arzusu bazı rutinlerimizi değiştirme güdüsü ile start alabilir. 

07:12'de Ay ve Venüs kavuşumu netleşiyor; imkanı olanlar için ilişkiler, dostluklar ve maddi değerler açısından olumlu bir transit. Sorunlu ilişkilerde düzelme sağlayabilir, yaşamdan daha keyif alarak yeni güne gözlerimizi açabiliriz. Yeme içme dürtüsü sabah erken saatlerde yoğun olacaktır. Bir olumsuz yanı, tembellik hissimizin de kendini belli etmesi olabilir. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 10:33'te Başak burcuna geçene kadar da açısız kalacak.

10:33'te Ay'ın Başak burcuna geçiş yapacak; duygularımızı işlerimize karıştırmadan olaylara mantık çerçevesinden yaklaşarak çalışkanlık göstermek, titizlik gerektiren konuları ele almak, işlerimizi listelemek, analizci yanımızın öne çıkması ve mükemmelliyetçilik duygusu içinde olmak bugün öne çıkabilecek konular. Sağlıkla ilgili işler rahatlıkla ele alınabilir; diğer zamanlara göre ileri attığımız ve çalışkanlık gerektiren konular kolaylıkla ele alınabilir. Birilerine yardımcı olma, hizmet etme dürtüsü ile gün boyu çalışabilir ancak gün sonunda ise çevremizdekilere bu konudan yakınabiliriz. Dolayısı ile eleştirel yanımızı frenlemek ilişkilerimiz açısından da daha olumlu etki verecektir.

11:43'te Ay ve Mars karesi netleşecek; agresyon ve tartışmaları beraberinde getirebilecek bir transit. Ufacık detaylar bile sinirleri zıplatabilir. Söylediklerimize kelimelerimize dikkat etmekte yarar var. Acelecilik ve dikkatsizlik kazaları da beraberinde getirebilir; aman.. Bu transitin olumlu enerjisinden yararlanmak için ise fiziki güç gerektiren, mücadeleci yanımızı kullanacağımız, daha önce zorlandığımız konuları ele almak olacaktır. Yükselen bu enerji ile önümüzdeki zorluklar kolaylıkla bertaraf edilebilir. Ancak sonradan pişman olacağımız her türlü davranışa müsait olduğundan hazırlıklı ve donanımlı oduğumuz konulara yönelmek daha doğru olabilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder