31 Ağustos 2016 Çarşamba

31 Ağustos 2016 - Astrolozi


Ay, yeni güne Aslan burcunda ilerleyerek giriyor; etrafımızdaki olayları ve kişileri kontrol altına alma dürtüsü yoğun çalışabileceği gibi, eleştiriler karşısında enerjimiz çabuk düşebilir. Yeteneklerimizi, yaratıcılığımızı ortaya çıkarabileceğimiz keyif sürme isteği ile birlikte güzel bir gün geçirilebilir.

07:19'da Ay ve Uranüs arasında üçgen bir açı oluşacak; değişim yaratma, özgürleşme, yaratıcı zekamızı öne çıkarma açısından çok olumlu. Problemlere farklı bakış açıları ile yaklaşabilir, rutin dışı çözümler oluşturabiliriz. Arkadaş grupları ile yapılacak organizasyonlar, uyumlu çalışabilme açısından olumlu; ancak anlamlandıramadığımız bir telaş ve acelecilik hissedebiliriz. Ay'ın boşluğa girmeden son açısı olan Uranüs dokunuşunun enerjisi güne dağılabilir; yeni tanışmalara, farklı yaratıcılıklara olanak tanıyor bu görünüm. 

Uranüs üçgeninin ardından 18:22'ye kadar Ay boşlukta ilerleyecek; ardından Başak burcuna geçiş yapıyor. Artık iyiden iyiye 1 Eylül'de yaşayacağımız Güneş Tutulması etkisinde olacağız. Başak etkisi ile duygulara set çekebilir, birilerine yararlı olma dürtüsü ile diğerlerinin çekindiği işleri çalışkanlık ve titizlikle ele alabiliriz. Olumsuz etkileri arasında gün sonunda yorgunluk nedeniyle eleştiri oklarımızı çevremizdekilere yöneltmek var; aman dikkat. Sağlıkla ilgili konularımız da akşam üzeri saatlerinden itibaren gündeme gelebilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder