20 Ağustos 2016 Cumartesi

20 Ağustos 2016 - Astrolozi


Ay, bugün günün büyük bölümünde Balık burcunda seyredecek; manevi konular, duygusallık, kendi içimize odaklanma, karşılıksız yardım etme isteği, belki yalnız kalma isteği günün ana hatlarını belli edebilir. Enerjimiz düşün çalışabilir ve soyut konularla daha fazla ilgilenebiliriz. Sanatla ve yaratıcılıkla uğraşanlar adına olumlu etkiler barındıran bir gün var önümüzde.

Ay, 01:24'te Venüs ile, ardından 13:40'ta Merkür ile ve 15:21'de ise Jüpiter ile karşıt açılar yaparken 12:22'de Chiron ile kavuşum içinde olacak. Bu görünümler günün ilk bölümünde ilişkiler açısından zorlayıcı, test edici etkiler barındırmakta. Konuları kendi tarafımıza yontmak, çıkarcı davranışlar, problemleri mantık ve duygu anaforları içinde ççzmeye çalışmak sorun yaşatabilir. İfadelerin, sözlerin üzerinde durmamaya özen göstermek en doğrusu olacaktır. Konulara objektif yaklaşmamız gereken bir gün. Daha iyimser bakış açıları ve güç birliği, yardımlaşmaya yönelik hareketler ise gün içinde işlerimizi akıcı hale getirebilir. Dertleşmek, tecrübelerimizle diğerlerine yardımcı olmaya çalışarakk rehberlik etmek, aslında kendi içimizde çözemediğimiz pek çok konuyu sonuca bağlayabilir. Karamsarlıktan çok, pozitif düşünceye önem vermemiz gereken transitler var.

Ay, Jüpiter ile karşıtlık yaptıktan sonra boşluğa giriyor ve 22:18'te Koç burcuna geçene kadar da açısız kalacak. Dolayısı ile yukarıdaki etkileri bu saate kadar hissediyor olacağız. Ancak akşamın ilerleyen saatleri ile birlikte enerjimiz, özgüven, cesaret ve kararlılığımız da yerine gelecektir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder