2 Temmuz 2016 Cumartesi

3 Temmuz - 9 Temmuz 2016 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Pazartesi 4. evinizdeki Yengeç burcunda Yeniay doğacak; eviniz, aileniz, gayrimenkulünüz  ve duygusl açıdan hızlı gelişmeler önümüzdeki 15 günlük süreçte hissedilebilir. Bu alanlarda bazı kararlar verebilir, aile üyeleri ile fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Aile büyüklerinizin bakımları ile ilgilenmek, problemli olan ilişkilerde daha affedici ve barışçıl davranmanız mümkün. Ancak bazılarınız ise farklı yaşam görüşleri ile ilgili olarak çatışmalar yaşayabilirler. Emlak işleri ile ilgilenmiyorsanız, imzalarda aksilikler yaşanabilir; ortaklı işlerinizde ise sorun oluşabilir. Sizin için önem teşkil eden konularda üzerinizde baskı hissedebilirsiniz; sorumluluk ve görevleriniz size ağır gelebilir. Bağımlı olduğunuz duygular, kötü alışkanlıklarınız konusunda ise ilerleme kaydedebilirsiniz. Psikolojik olarak kendinizi kuvvetli hissedebilmeniz sayesinde, hızlı değişen ve gelişen şartlara ayak uydurabilir, özgüveninizi yüksek tutabilirsiniz. Ani ayrılıklar, taşınmalar, emlak kararları yaşamınızı hızlandırabilir. Aile büyükleriniz ile ilişkilerinizde yorulabilirsiniz. Avukatlık, hukuksal konular üzerinizde baskı oluşturabilir. Duygusal güvende hissetmek istemeniz, tehdit altındaymış gibi duyumsayabilirsiniz. Ancak yalnız kalmak, içsel sezgilerinize güvenmek, belki kendinizle biraz sohbet etmek sizi duygusal olarak rahatlatabilecek unsurlar olabilir; manevi, ruhsal çalışmalar da yardımcı olabilir. Anılarınız, geçmiş tecrübeler bu süreçte kafanızı daha fazla yorabilir..











Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazartesi günü 3. evinizdeki Yengeç burcunda Yeniay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla ilgili olarak hızlı gelişmeler yaşanabilir. Tatil, ticaret, eğitim, yayıncılık, ulaşım gibi konularda hızlanmalar olabilir. İletişim trafiğiniz yoğunlaşacak ve önemli kararlar alabileceksiniz. Ancak bu süreçte günlük yaşam ve çalışma ortamında ise oluşabilecek aksiliklere açıksınız; trafikte ve iletişimde dikkatli olmakta yarar var, kazalara açıksınız. Çalışma ortamınız, müşterileriniz, iş arkadaşlarınız ya da yardımcılarınız, varsa evcil hayvanınız, sağlık durumunuzla ilgili olarak  duygusal huzursuzluklar, endişeler oluşabilir. Seyahat etmek durumunda kalabilirsiniz ve projeleriniz konusunda korku hissedebilirsiniz. Ancak arkadaş grubunuzun desteğini alacak ve grup çalışmalarında ilerleme gösterebileceksiniz. Bazı dostlarınızın tavsiyelerine kulak verin. Birlikte katılacağınız seyahat, eğitim ya da aktivite organizasyonları size iyi gelebilir. Yurt dışı, hukuk, medya alanlarında bazı detaylar sizi yorabilir. Sağlığınıza da bu dönemde dikkat edin. Hızlı zihinsel aktiviteler, sizi yorabilir, yaşamınızda hızlanma olacaktır. Alacağınız haberler sonucu koşuşturmalar artabilir. Seyahatlerinizde aksilikler, detaylar yüzünden engeller oluşabilir. Kontrol edemediğiniz durumlar yüzünden kendinizi huzursuz ve endişeli hissedebilirsiniz..

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Pazartesi 2. evinizdeki Yengeç burcunda Yeniay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte maddi ve manevi değerleriniz, parasal kazanımlarınızla ilgili olarak hızlı gelişmelere hazır olun. Aile büyüklerinizden, otorite figürlerinden destek alabileceğiniz bir süreç nedenbilir. Kariyer ya da mesleki açıdan hedeflerinize maddi olarak ulaşabilme fırsatı oluşabilir. Ancak spekülatif yatırımlarınızda, sanatsal aktivitelerinizde, yetenekleriniz, hobilerinizle alakalı konularda güvendiğiniz kişilere, bilenlere akıl danışmaya özen gösterin. Hukuksal bazı gelişmeler yaşanabilir. Ortaklaşa alınacak kararlar sizi rahatsız edebilir. Zam ya da terfi taleplerinizle ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Harcamalar ve kazanımlar arasındaki dengede sosyal yaşam nedeniyle dengesizlikler yaşanabilir. Arkadaş çevrenizden üzücü bir haber alabilirsiniz. Dostlarınızla aranızda kıskançlık, ihtiras, inatçılık, despotluk içerecek tartışmalar oluşabilir. Bazı hastalıkların operasyona ihtiyaç duyması sizi yorabilir.. Çocuklarınız, aşk yaşamınızla ilgili olarak bazı hızlı ve şaşırtıcı gelişmelere hazır olun. Hamile olanların bu süreçte kendilerine özen göstermeleri en doğrusu. Yaşanacak bazı hızlı gelişmeler, üzerinizde etki bırakabilecek tanışmalara ve başlangıçlara neden olabilir; hızlı karar vermemeye ve dürtülere kapılmamaya dikkat edin. Sahip olma isteği yüksek çalışacağından bu etki altında yaşanacak birliktelikler, ileride problem yaratabilir. Büyüklerinizin tecrübelerine kulak verin..












Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Pazartesi burcunuzda Yeniay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte genel sağlık durumunuz, ilişkileriniz ve direkt kendinizle ilgili hızlı gelişmelere hazır olun. İnancığınız konularda kimseye danışmadan hareket etmek isteyebilir, baz problemleri küçümseyebilirsiniz. Detaylarla uğraşmak bu süreçte size pek keyif vermeyecek gibi; emir almakta da zorlanabilirsiniz. Sağlıkla ilgili bazı problemler enerjinizi düşürebilir. Yardımcılarınız, iş arkadaşlarınız ya da müşterilerinizle ilişkileriniz bu durumdan etkilenebilir. Olayları bütünüyle ele almak ve iyimser bakış açınız, değişik tecrübelerei farklı bakış açılarına sizi daha ılımlı hale getirebilir. Yurt dışı, eğitim, hukuk, medya ve seyahat ile ilgili olarak deneyimler yaşamak isteyebilirsiniz. Bu alanlardaki ideallerinize ulaşmak adına yaşamınızda iletişim ve ilişki trafiği artabilir. Yalnız egosal davranışlara çok yatkın olacağınız bir süreç olduğundan dikkatli olmakta yarar var. Bunun yanında eviniz, aileniz ve sorumluluklarınız üzerinizde baskı oluşturabilir. Yaşamınızda önemli yol ayrımları, ayrılıklar yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde dikkatli ve aceleci davranmamakta yarar var. Duygusal olarak kendinizi tehdit altında hissedebileceğiniz rekabetçi ortamlarda bulunmanız gerekebilir. Farklı bakış açıları farklı tecrübeler ise size şifa gibi gelebilir; öğrendikçe huzur bulacaksınız..











Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Pazartesi 12. evinizdeki Yengeç burcunda Yeniay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte kontrolünüz dışı gelişebilecek durumlar karşısında yorulabilirsiniz. Bu görünümler daha içe dönük, yalnız kalmak isteyen bir ruh haline de neden olabileceği gibi, sanatsal açıdan yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı aktive edeceğiniz üretken bir dönemi de anlatabilir. İç gözlem yapmak, size endişe, korku, özgüvensizlik veren noktaları tesbit etmek belki ruhani, manevi çalışmalar ile şifa aramak adına olumlu kullanabilirsiniz. Aşk yaşamınızda ya da çocuklarınızla ilişkilerinizde sizi rahatsız eden durumlarla karşılaşabilir ancak sorunların ardında yatan gerçekleri net olarak anlayabilirsiniz. Bazı krizler sizi dönüştürebilir. Ani duyacağınız haberler karşısından bazı inançlarınız kökten değişebilir. Kardeşleriniz ve komşularınızla olan iletişiminiz yoğunlaşabilir; seyahat edebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, medya, sehayat ve hukuk gibi alanlarda bazı kontrolü zor gelişmeler sonucu ani değişimler sizi şaşırtabilir. Çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınız ya da müşterilerinizle ilişkilerinizde önemli bir değişim yaşanabilir. Özellikle yurt dışı seyahatlerinizde dikkatli olmakta yarar var. Uzak akrabalarınızdan üzücü haberler alabilirsiniz. Ancak bu zorlayıcı görünümleri olgunluk ve bilgelikle karşılayabilecek ruh hali size destek verebilir. Eğer bir hastalık söz konusu ise, alternatif tedavi yöntemlerine ilgi duyabilir, farklı bir sistem deneyebilirsiniz. İş ortamınızda güç ve irade göstereceğiniz projeler konusunda eğitim, seyahat gelişmeleri yaşanabilir..











Başak Burcu ve Yükselen Başak
Pazartesi 11. evinizdeki Yengeç burcunda Yeniay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte sosyal çevrenizle ilgili bazı gelişmeler yaşayabilir, üyesi olduğunuz gruplarla ilgili çalışmalara katılabilirsiniz. Maddi olarak bazı organizasyonlar, davetler sizi zorlayabilir; çocuklarınız ya da eğlence yaşamı sizi parasal olarak zorlayabilir, sıkabilir. Eviniz, aileniz ya da aile büyüklerinizle ilgili sıkıntılar oluşabilir; huzursuzluk çekebilir ya da aileniz tarafından engellenebilirsiniz. Arakadaş ve dostlarınızla verilecek ortak kararlara saygı duyabilir, uyum gösterebilirsiniz. Sosyal olarak hareketli bir sürece giriyorsunuz. Partnerinizle katılacağınız organizasyonlarda yaratıcılığınızı öne çıkarabilir, yeni tanışmalar yaşayabilir, kabul görebilirsiniz. Ancak harcamalar konusunda dikkatli olmakta yarar var. Bu süreçte borç alma verme işlerine girmemek en doğrusu; kamusal bazı işler de vaktinizi alabilir. Düşüncesizce yatırım yapmak, işinizi şansa bırakmak adına da uygun günler değil. Bu alanlarda adım amadan önce güveneceğiniz kişilere akıl danışmak en doğrusu olabilir. Bazı meslektaşlarınızla ortak çalışmalar yapabilir, rekabetçi ortamlarda öne çıkabilirsiniz. Arkadaşlar arasında hırs, kıskançlık, ihtiras türü tartışmalara girmemeye dikkat edin..

Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Pazartesi günü 10. evinizdeki Yengeç burcunda Yeniay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte kariyeriniz, mesleki konularınız, otorite figürleri ve büyüklerinizle olan ilişkilerinizle ilgili olarak bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Genel olarak gelişmeler direkt sizinle ve ailenizle bağlantılı olabilir. Aile büyüklerinizin bakımları ile ilgilenmek, hizmet içeren görevler üstlenmeniz olası. Sağlıkla ilgili durumlar konusunda ilerleme kaydedebilir, yoğunlaşabilirsiniz. Bunun yanında karar vermekte zorlandığınız gelişmeler, kardeşleriniz, komşularınız ya da yakın çevrenizle bağlantılı bazı ufak tefek sorunlar sizi rahatsız edebilir. Trafikte, iletişimde, ulaşımda dikkatli olmakta yarar var. Sorumluluk ve görevleriniz bu süreçte artabilir ve bu iş ila ev arasında kalmanıza, üzerinizde baskı oluşmasına neden olabilir. Mesleki bazı işlerinizde duygusal olarak huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Ev düzeninizi değiştirmek durumunda kalabileceğiniz gelişmeler oluşabilir. Bazı Teraziler önemli yol ayrımlarına girebilir; ilişkiler konusunda ayrılık kararları alabilir. Ancak çevrenizdekilere yardımcı olmanız, yardımlaşmadan hizmeden gocunmamanız iyileştirici etkileri de beraberinde verebilir. Aile büyüklerinin sağlık haberlerine sevinebilirsiniz. Tatil, izin ya da işle ilgili eğitim programları oluşabilir.











Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Pazartesi günü 9. evinizdeki Yenge burcunda Yeniay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte, yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat ve uzak akrabalarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sanatsal aktiviteler, konserler, sergiler ziyaret edilebilir; yaratıcılığınızı gözler önüne serebilirsiniz. Çocuklarınızın eğitim gelişmeleri, sevgilinizle ileriye dönük hedefler açısından aktif bir Yeniay. Bunun yanında değişik tecrübeler farklı kültürler maddi olarak bazı endişelere, güvensizliklere neden olabilir. Maddesel değerlerinizle ilgili şüpheye düşebilirsiniz. Bu süreçte bazı düşüncelerinizi, duygularınızı kendinize saklamak, paylaşmamak, biraz yalnız kalmak ve iç dünyanıza çekilmek istemeniz olası. Duygusal olarak sevgi ihtiyacınız artabilir ama bunu açıklamakta zorlanabilirsiniz. Seyahatlerinizde, trafikte, iletişimde kazalara oldukça açıksınız, dikkatli olmanız gereken bir dönem. Karar vermekte zorlandığınız ya da kendinizi yetersizlikle suçladığınız bazı konuları tesbit edebilir, telafileri yönünde kararlar alabilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, komşularınızla ilişkilerinizde önemli sınavlar yaşanabilir; problemler oluşabilir. Sağlık sorunlarınız varsa bu dönemde kontrolleri sakın ihmal etmeyin. Yardımcılarınız, iş arkadaşlarınız değişebilir; müşterilerinizle ilişkilerinizde aksilikler oluşabilir. Bunun yanında çocuklarınız, eğlence ve keyif aldığınız programlar belki cesaret isteyen girişimler size farklı zevkler tattırabilir; bu konularla enerjinizi düzeltebilecek ve yüksek tutabileceksiniz. .












Yay Burcu ve Yükselen Yay
Pazartesi günü 8. evinizdeki Yengeç burcunda Yeniay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte ortaklaşa gelir ve giderler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka gibi konularda çeşitli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eviniz, aileniz veya gayrimenkulünüzle bağlantılı bu konularda yoğunlaşabilir, sona gelebilirsiniz. Kişisel olarak bazı tereddütleriniz, endişeleriniz sisi mali açıdan rahatsız edebilir. Özgüven çizginizi yüksek tutmaya, olumlu düşünmeye ve iyimser olmaya özen göstermek en doğrusu. Sosyal yaşam, üyesi olduğunuz gruplar, klüpler ve dostlarınızla paylaşacağınzı aktiviteler hızlanabilir. Maddi konularda ileriye dönük hedeflerinizde önemli değişimler yapabilirsiniz. Bu süreçte borç alma verme gibi girişimlerden uzak durun. Maddi olarak biraz zorlanmanız olası; düşüncesizce yatırımlara, harcamalara sakın yanaşmayın. Lüks alışverişler bu dönemde sorun yaratabilir. Bunun yanında aile büyüklerinizin sağlık durumları ile ilgili olumlu gelişmelere sevinebilirsiniz. Emlak işlerinizden kar sağlamak, ailenizin size maddi olarak destek vermesi ise bu süreçte mümkün. Aile içinde yapılacak bazı sohbetler, ilişkilerin kuvvetlenmesine, kriz içeren aile ilişkilerinde düzelmelere sebebiyet verebilir. Tecrübelerinizle siz de ailenize destek olabilirsiniz...









Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Pazartesi günü 7. evinizdeki Yengeç burcunda Yeniay doğacak; önümüzdeki 15 gün süreçte ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız, evliliğiniz ile ilgili konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bazı tekliflere açık olmakta yarar var. Yakın çevrenizle ortak girişimlerde, programlarda yer alabilir, bazı sözleşmeler, anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Güvendiğiniz kişilerden destek bulabileceksiniz. Gereksiz, korkular, endişeler, güvensizlikler, güvendiğiniz kişilerden yardım almanız sayesinde düzelebilir. Kuşkular ve şüpheler, bazı gizli düşmanlıklar bu dönemde karşılaşabileceğiniz problemler. Sorumluluk ve görevleriniz konusunda kişisel güç ve iradenizi ortaya koyuşunuz sizi öne çıkarabilir. Mesleki alanlarda, kariyerinizde ya da otorite figürleri ve büyüklerinizle ilişkinizde ortak hareket etmek durumunda kalabilirsiniz; tek başınıza karar almaktan uzak durmakta yarar var. Bu konularda yaplacak sözleşmelerde, imzalarda sorun çıkabilir. İkili ilişkilerinizde bazı zorlamalar karşısında güç duruma düşebilir, duygusal olarak huzursuzluk çekebilirsiniz. Taşınma, ev düzeninde değişim, üzerinizde baskı oluşturabilecek durumlar olabilir. Kişisel olarak kendinizi zorlamak yerine, kardeşleriniz, komşularınız, yakın çevrenizle birlikte karar vermek size daha uygun olabilir. Avukat, doktor, danışman tavsiyelerine ihtiyaç duyabilirsiniz..











Kova Burcu ve Yükselen Kova
Pazartesi günü 6. evinizdeki Yengeç burcunda Yeniay gerçekleşecek; önümüzdeki 15 gün boyunca çalışma ortamınız, günlük yaşamınız, iş arkadaşlarınız, yardımcılarınız ve müşterilerinizle ilişkileriniz, sağlık konularınız ve varsa evcil hayvanlarınızla ilgili olarak bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi olarak sevindirecek bu gelişmeler, bazılarınıza zam haberi getirebilir; ancak gelecek hedeflerinizle uyuşmayabilir. Sosyal ve toplumsal olarak bazı endişelere, korkulara neden olabilecek bu görünüm bazı organizasyonlar, aktivitelerle ilgili olarak üzenizde baskı oluşmasına neden olabilir; tabii konunun arkadaş çevrenizle bağlantılı olması da mümkün. Yurt dışı, eğitim, hukuk, medya, seyahat, seyahat, din, felsefe ve hayat görüşünüzle ilgili durumların Yeniay sürecinde önem kazanması söz konusu. Bu alanlarda ki çalışma konularınızda üzerinizde baskı oluşabilir, kendinizi yetersizlikle suçlayabilirsiniz. Alacağınız bazı haberler sizi şaşırtabilir; her duyduğunuza hemen inanmayın. Kontrol edemediğiniz bazı durumlar, trafikte, iletişimde, ulaşımda sizi zora sokabilir. Çalışma arkadaşlarınız, müşterileriniz sayesinde ise maddi bazı endişelerinizi giderebilme şansı bulabilir; yeni iş ve kazanç fırsatları ile karşılaşabilirsiniz. 











Balık Burcu ve Yükselen Balık
Pazartesi günü 5. evinizdeki Yengeç burcunda Yeniay doğacak; önümüzdeki 15 günlük süreçte yeteneklerinizin ve yaratıcılığınızın yüksek olması, varsa sanatsal becerilerinizin kişilerin dikkatini çekmesi ve ün kazanmanız, aşk yaşamınızda romantizm ve çocuklarınızla ilişkilerinizde uyum, denge açısından olumlu bir süreç. Sezgileriniz oldukça aktif çalışabilir; yalnız olanlar için yeni bir aşk fırsatı oluşabilir. Lüks ve keyif verici organizasyonlar, belki tembellik yapmak isteyebilirsiniz. Alışveriş ve para harcama dürtünüzSorumluluk ve görevleriniz, belki tabular sizi farkında olmadan rahatsız edici rol alabilir; karamsar ve olumsuz düşünceler kafanızı yorabilir. Büyükleriniz ya da otorite figürlerinden onay almakta zorlanabilirsiniz. Kriz yaratabilecek yüzleşmeler, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka, ortaklaşa gelir ve gider konuları bu süreçte önem kazanabilir. Mümkünse bu süreçte borç alma verme gibi konulara girmeyin; harcamaları da kontrol altına almaya özen gösterin. Üyesi olduğunuz klüpler, derneklerle ilgili olarak ödemeler çıkabilir ve davetler masrafları arttırabilir. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirde bazı kesintiler oluşabilir. Değerlerinizle ilgili olarak bazı dostlarınızla fikir ayrılıkları oluşabilir. Maddi olarak pek şanslı olduğunuz günler değil. Ancak onay ve kabul görme, dikkat çekme ihtiyacınız enerjinizi yüksek tutabilmeniz sayesinde karşılanabilir. Sağlık açısından da olumlu günler denebilir. Şartlara uyum gösterme özelliğiniz ve fedakar yanınız olayları kontrol edebilmenize ve yaratıcılığınızı kullanabilmenize yardım edecektir. .




Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder