11 Temmuz 2016 Pazartesi

11 Temmuz 2016 - Astrolozi


Haftanın ilk gününde Ay, bütünüyle Terazi burcunda ilerleyecek; sosyal, uyumlu ve diplomatik özelliklerimizi vurgulamaya çalışacağız. Denge ve asaletin burcu Terazi ile etkisiyle adil olanın ve nezaketin önemi daha baskılı hissedilebilir. Tartışmalarımızda dahi seviyemizi koruma, nazik olma önem kazanabilir. 

Hafta başına damgasını vuracak olan Merkür açıları oldukça önemli bugün; 05:00'te Merkür ve Mars üçgeni, 10:28'te Merkür ve Uranüs karesi, son olarak da 19:32'de Merkür ve Chiron üçgeni bizi bilinç seviyesinde etkisi altına alabilir. Sözlerimizde, iletişimde ataklık ve cesaret bir çoğumuzun kendini umarsızca öne atmasına belki son köprüleri yakmaya, yıkmaya itebilir; dikkatli olmak gerek. Uranüs'ün vereceği telaş ve huzursuzluk üzerimizdeki her türlü baskıdan özgürleşmemize neden olabilecek hareketlere neden olabilir; bize ne yapmamız gerektiğinin söylenmesi belki ufacık detayların, büyük sonuçlar oluşturmasına neden olabilir. Oldukça aktif olan zihnimiz bugün birkaç şeyi bir arada düşünebilir. Duygular yerine aklımızın yattığına meyilli olacağız. Merak edeceğiz, öğrenmeye açık olacağız; teknoloji, bilim, sayısal konular her zamankinden daha fazla ilgimizi çekebilir, dostlarımızla beyin fırtınaları oluşturabiliriz. Günlük trafiğimiz oldukça hareketli geçebilir. Ancak ulaşımda, iletişimide bazı arızalara, kazalara da açık bir durumdayız. Gün sonunda ise yakın çevremizdekilere tecrübelerimizle rehberlik edebilir; düşüncelerimizde daha sağlıklı yollara başvurabiliriz. Sağlık açısından da kendimizi daha iyi hissedeceğimiz bir akşam geçirebiliriz.

08:44'te Ay ve Satürn ılımlı açısı ile sorumluluk ve görevlerin farkında olarak güne başlamamız olası. Değer verdiğimiz, saygı duyduğumuz kişilerden sabah erken saatlerde destek görebilir, fikir danışabiliriz. Duygularımızla mantığımızı dengede kullanabilir; ilişkilerimizde kalıcı dengeler oluşturabiliriz.

19:46'da ise oluşacak Ay ve Pluto karesi, yoğun duygular içinde olabileceğimiz, olayların derinine inmek isteyeceğimiz bir akşamı müjdelemekte. Kıskançlık, ihtiras ve tutku hislerimizin nedenleri ile yüzleşmek ise iyileşme sağlayabilir. Neye derinden bağlıyız, sorgulayabiliriz. İlişkilerimizde kontrol etme ya da edilme temaları öne çıkabilir.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder