7 Temmuz 2016 Perşembe

7 Temmuz 2016 - Astrolozi


Ay, gün boyu Aslan burcunda bugün; yaratıcı ve kontrol edici enerjilerin yüksek olduğu bir gün denebilir. hareketlerimiz direkt ve net olacağı gibi kendimizi daha cesur hissedebiliriz. Detaylarla uğraşmak istemeyebilir, olumsuzluklar karşısında kendimizi geri çekebiliriz.

06:23'te Merkür Güneş'in tahtına yerleşecek; erken saatte olmasına rağmen kişiliğimizi ortay koyacak şekilde iletişim kurmak kolaylaşabilir. Gelecekle ilgili planlar yapmak ve ileriye dönük ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek çalışmalara başlamak bu transitin kolaylaştırdıkları arasında sayılabilir. Zekamız daha açık ve hareketli olabilir. Proje, iş, aktivite başlatmak, fikirler üretmek mümkündür.

13:30'da ise Ay ve Mars karesi kesinlik kazanacak; agresyon, tartışma, alınganlık ve inatçılık yaratabilecek bir görünüm. Ufacık detaylar bile bizleri sinirlendirmeye yetebilir. Acelecilik ve düşüncesizlik ise kazalara zemin hazırlayabilir. Aşırı cesaret zarar getirici rol oynayabilir; dikkat.

14:54'te Merkür ve Pluto karşıtlığı netleşiyor; maalesef gün boyu etkili ki bu saatlerde Güneş'ten ayrılan Merkür yanık yani güçsüz pozisyona girecek.Kabul etmeyeceğimiz bazı gerçekleri bize inandırmak için diğerlerinin baskısını hissetmemiz doğal bu görünüm etkisiyle. Bazı uyuşmazlıkların başlangıcı olabilir. Gizlilik ve sırların ortaya dökülmesi, gerçeklerle yüzleşme, dışarıya aktaramadığımız ve dolayısı ile çözemediğimiz, içimizde büyüttüğümüz konuların patlaması, bir fikre zorlanma gibi durumlar oluşabilir. Trafik açısından dikkatli olmakta yarar var. Konuşmalar tehditvari bir hal alabilir, bazı konularda görüşümüzü tamamen değiştirebiliriz. Sinirleri ve bedeni zorlayıcı etkiler verebilir; dikkat.

15:06'da ise Ay ve Uranüs arasında üçgen bir açı oluşacak; anlamsız bir telaşa, huzursuzluğa neden olabilir. Doğal giden düzeni değiştirme çabası içine girebiliriz. Grup ilişkileri açısından olumlu bir görünüm olabilir; yeni tanışmalara zemin hazırlayabilir. Değişim dürtüsüni güçlü bir şekilde hissedebilir ve bazı olaylarda şaşırtıcı ilerlemelere şahit olabiliriz. Sürprizler karşısında şaşırmamız mümkün. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısın tamamlayacak; mümkün olduğunca yeni başlangıçlar bu etki altında tavsiye edilmez.

17:24'te ise Venüs ve Uranüs arasındaki kare netleşecek; bu görünüm de gün boyu etkili ve yorucu. Özgür olma ihtiyacının yanı sıra aşk, iş, sosyal yaşamda ender rastlanır zorluklara neden olabilir. Ufak tefek durumlardan büyük olayların doğmasına neden yaratabilir. Aniden biten ilişkiler, dostluklar ya da tam tersi, aniden başlayan ilişkiler artabilir. Ancak uzun soluklu beraberliklerin oluşması zor olabilir. Gruplarla, arkadaşlarla bir şeyler yapma, planlama adına pek doğru değil; baskı altında olmak istemeyebiliriz. Kendimiz, ailemiz, çevremiz için güzel ve farklı objeler yakalayabilir, değişik eğlenceler, serüvenler yaratmak için vakit bulabiliriz.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder