21 Temmuz 2016 Perşembe

21 Temmuz 2016 - Astrolozi


Dün gerçekleşen Dolunay'ın ardından Kova burcuna geçiş yapan Ay, bugün de tümüyle aynı seyahatini sürdürecek. Kova burcu etkisi ile yaratıcı zekamızın aktif olması, grup çalışmalarında başarı gösterebileceğimiz, hümanist davranışlar içinde olacağımız bir gün yaşayacağız. Teknoloji ve bilim konuları, beyin jimnastiği içeren başlıklar ilgimizi daha fazla çekebilir.

00:34'te netleşecek Ay ve Satürn ılımlı etkileşimi nedeniyle son birkaç güne nazaran daha iradeli, sistemli ve bilinçli davranışlar içinde olacağız. Yalnız kalmak isteyebilir, problemlerimizi tek başımıza halletme kararı alabiliriz. Sorumluluk ve görevler açısından da kararlı hareket etmek mümkün görülebilir, saygı duyduğumuz kişilerden destek alabiliriz.

01:25'te ise Ay ve Venüs karşıtlığı netleşecek; ilişkilerde problemli saatler denebilir, zıtlıklar oluşabilir. İlişkilerde çıkarcılık karşımızdakiler üzerinde hakimiyet ve kontrol dürtüsü yükselebilir. Yeme, içme, harcama açısından da riskli etkiler denebilir.

06:58'de ise Ay ve Merkür karşıtlığı kesinleşecek; iletişim trafiğinin kontrolsüz artabileceği bir erken sabah. İlişki problemlerini etkileyebilir zira bmantık ve duygular arasında dengesizliklere neden olabilir. Olayları tek yönlü ele alma, kararsızlıklar, dedikodulara varabilecek iletişim yoğunluğu tuzakları bulunmakta.


Zerrin Zindancıoğlu, ASA, MAPAI




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder