10 Nisan 2016 Pazar

10 Nisan 2016 - Astrolozi


Haftanın son gününe Boğa burcunda boşlukta ilerleyerek giren Ay, 08:58'te İkizler burcuna geçiş yapacak; insanlarla olan iletişimimiz, bilgiye olan merakımız önem kazanabilir. Konudan konuya atlayabilir, fikirler arasında gidip gelebiliriz. Acelecilik, tez canlılık yoğunlaşabilir. Telefon, mail ya da gidiş geliş trafiğimiz artabilir.

18:58'te Ay ve Venüs arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde ilişkilerimizde iletişim kurmak kolaylaşabilir. Gözümüz yakın çevremizde güzelliklere, sevgiye daha fazla odaklanabilir. Problemli ilişkiler konusunda yapıcı konuşmalar yapılabilir, düzelmeler sağlanabilir. Alış veriş, yeme içme gibi aktivitelerden keyif alabiliriz. Dostlarımızla muhabbet etmek, haberleşmeler yönünde olumlu değerlendirilebilir.

23:05'te netleşecek Ay ve Mars karşıtlığı sebebiyle ise zıt duygular arasında gidiş, gelişler, kararsızlıklar, alınganlık ve duygusal kaprisler gündeme gelebilir. Toleransımız da azalacağından, sinirlenmek kolaylaşabilir. Problemli ilişkilerde konuları bu saatte ele almamak en doğrusu olacaktır. Fiziki efor gerektiren işler adına bu yükselen enerjiyi sarfetmeye çalışmak, rahatlatıcı aktiviteler uygulamak, agresyon yaratacak etkiyi azaltmaya yardım edebilir. Birkaç gün sonra gerçekleşecek Venüs ve Mars arasındaki üçgen açı da bu şekilde kendini hissettirecek görünmekte bugün. Yaratıcılık ve yetenek gerektiren faaliyetler adına uygun etkiler var. Sanatçı ruhlu kişiler açısından oldukça ilham verici rol alabilir. 


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder