8 Nisan 2016 Cuma

8 Nisan 2016 - Astrolozi


Dün gerçekleşen Yeniay'ın ardından bugüne Koç burcunda boşlukta ilerleyerek giren Ay, sabah 09:10'da Boğa burcuna geçiş yapacak. Ay Boğa burcundaki konumunda oldukça rahattır. Önemli başlangıçlar planlıyorsanız bu konumu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Daha istikrarlı ve sabırlı davranabilmek, uzun vadeli hedefler oluşturmak, en önemlisi yaşamdan keyif alıcı planlar yapmak adına çok uygun bir gün. 

16:41'de ise Ay ve Merkür kavuşumu netlik kazanacak; bu süreçte akıl ve mantık ruh halimizin etkisi altına girebilir. Tabii o andaki şartlara göre sonuçları olumlu ya da olumsuz olabilir. Duygularımızı ifade edebilmek, diğer zamanlara göre daha kolaylaşabilir. Merkür ile ilgili konularda girişimler, başlangıçlar yapmak adına uygun kullanılabilir. 

Bugün özellikle öğle saatlerinden itibaren oluşacak bazı görünümler dikkat çekici. Daha önceki paylaşımlarda Öner Döşer hocamın da bahsettiği üzere Güneş bugün 19 derece Koç burcunda olacak; Ay ise öğleden sonraki saatlerde 3 derece Boğa burcuna yerleşecek. Bu arada Güneş ise akıcı başarı sağlayabilecek Betelguese sabit yıldızı ile paralel açı içinde olacak. Klasik astrolojide bu dereceler her iki ışığın güçlerini en rahat sergiledikleri konumlar. Özellikle 13:53 ve 15:29 arasında güçlü etkide olacak bu etkileşimleri, Yeniay'ın hızlı, atak enerjisini de arkamıza olarak, kararlı olduğumuz konularda ilk adımlar için rahatlıkla kullanabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder