3 Nisan 2016 Pazar

3 Nisan 2016 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününde tümüyle Kova burcunda kalacak; yaratıcılığımızı özgürce kullanabileceğimiz bir gün. Zihnimiz oyunlar oynamaya bayılabilir, hoş dost sohbetleri yapılabilir. Arkadaş çevremizle birlikte olmaya, davetlere katılmaya daha yatkın olabiliriz. Özgürlük, farklılık, rutin dışılık içeren her konu bize yakın gelebilir.

03:57'de Ay ve Güneş arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde sabah erken saatlerde ilişkilerde denge kurabilmek, duygularla mantık arasında uyum yakalayabilmek mümkün görünmekte. Olaylar karşısında duygusal olarak etkilenmeden kararlar verebilir, yeteneklerimizi, yaratıcılığımızı kullanabiliriz.

08:28'te ise Ay ve Satürn arasında oluşacak diğer bir olumlu görünüm ise büyüklerimizden, saygı duyduğumuz kişilerden destek bulabiliriz. Sorumluluk ve görevlerin farkında olabilmek, sabır ve titizlik gösterebilmek mümkün olabilir. Bu saatlerde kararlarımızı yalnız vermek, işlerimizi tek başımıza halletmeye çalışmamız da normal.

14:55'te ise Ay ve Uranüs arasında netleşecek diğer bir ılımlı transit sayesinde günü farklı aktivitelerle geçirmek isteyeceğiz. Her zamankinden farklı bir Pazar için çok olumlu görünümler var. Hiç bir şey yapamıyorsak bile bulunduğumuz mekanlarda ufak değişim dokunuşları sergileyebiliriz. Yeni tanışmalar adına da uygun ve sosyal bir gün var önümüzde.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder