17 Nisan 2016 Pazar

17 Nisan 2016 - Astrolozi


Ay, haftanın son gününe Aslan burcunda boşlukta ilerleyerek girmekte; 02:22'de ise Başak burcuna geçiş yapacak. Başak burcu pek tembellik etmeyi sevmez. Başkalarına yararlı olma isteği, titizlik ve pratiklik gerektiren işler uğraşma dürtüsü, ciddiyet ve sadelikle birleşebilir. Diğerlerinin yapmaktan çekindiği işleri bizler üzerimize alabilir ve yapacaklarımızı listeleyebilir, düzenli hareket edebiliriz. Bir yanımız ise çevremizdekileri bugün eleştirmekten yana olabilir; detaylar karşısında ise heyecan duyabiliriz.

12:23'te Merkür ve Pluto arasında oluşacak üçgen açı, etkilerini tüm güne yayacak; geniş algılama, özellikle gizemli ve derinlik içeren konularda bizi sarabilir. Olayların iç yüzünü araştırma isteğimiz yoğunlaşabilir. Bugün birilerini bizi aldatması, yanlış yola çekmesi pek mümkün değil. İnsanlarla güçlü iletişim kurabileceğimiz bir gün. Bu günlerde öğreneceğimiz bilgiler, hayatımızda önemli değişikliklere neden olabilir. Kısacası bugün her ne yapacaksak, sıradan olmayacağı kesin.

15:13'te Mars, 30 Haziran'a kadar sürdüreceği geri hareketine başlayacak; bu konu ile ilgili geniş bilgiyi http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2016/04/mars-retrosu-baslyor-17-nisan-2016.html adresindeki yazımda bulabilirsiniz.

19:59'da ise Ay ve Mars arasında oluşacak kare, gezegenin hızını da oldukça düşürmüş olması ile beraber stres ve agresyon yaratabilir. Kavga, gerginlik, alınganlık, kapris, münakaşa yaratıcı, bu tarz olayları mıknatıs gibi çekici bir transit. Acelecilik, atak ve kritik davranışlara neden olabileceği gibi, kazaları da beraberinde getirebilir. Yükselen enerjiyi, fiziki güç gerektiren sportif aktiviteler yöneltmek en doğrusu olacaktır.

Geceyarısının hemen ardından netleşecek Ay ve Neptün karşıtlığı ise bazı endişeleri, korkuları, özgüvensizlikleri öne çıkarabilir. Mümkün olduğu kadar dinlenmeye ve akşam saatlerinde önemli kararlardan kaçınmaya dikkat etmeliyiz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder