30 Nisan 2016 Cumartesi

30 Nisan 2016 - Astrolozi


Ay, haftasonunun ilk gününde tümüyle Kova burcunda ilerleyecek; bağımsızlık, sosyallik günün ana temaları. Kişilere fikirlerimizi kabul ettirmeye çalışmaktan çok, bizlerle aynı fikirde olan insanlara bir araya gelmek isteyeceğiz. Polemik pek hoşumuza gitmeyebilir, zihnimiz ise devamlı yeni fikir ve kavramlarla oyunlar oynayabilir.  Bazı durumlarda bulunduğumuz ortamlardan uzaklaşmış görünmek, diğerlerinin kaçırdığı noktaları yakalayabilmek, olayları farklı açıdan değerlendirebilmek mümlün görünmekte. 

02:19'da Ay ve Mars arasında ılımlı bir etkileşim gerçekleşecek; ayakta olanlar için cesaret ve kararlılık gerektiren konular ele alınabilir. İçimizdeki liderlik özelliklerini sergileyebiliriz. Gezegenin geri harekette oluşu ile bağlantılı olarak belki fiilden çok projeler üzerinde yoğunlaşmak, imkanı olanlar için tavsiye edilebilir.

03:35'te Venüs, 24 Mayıs'a kadar kalmak üzere Boğa burcuna yani evine yerleşecek; Venüs bu konumda oldukça güçlü ve olumlu özelliklerini daha rahat sergileyecektir. Maddi değerler, para, mal, mülk gibi konular daha cezbedici olabilir. Yeni mali fırsatlar oluşabilir. Giyim, kozmetik, mücevher, süs eşyaları ya da eğlenceler daha fazla harcama yaratabilir. Sevgi, arkadaşlık aslında tüm ilişkilerle ilgili oldukça olumlu bir transit. Daha önce hoş bakılmayan değerler şimdi daha farklı ele alınabilir. Davranışlar daha sıcak, hoş, yumuşak, hoş görülü ve adilce olacaktır. Olumlu olarak, ilişkilerde huzurlu, uzun vadeli, zevkli, gelişmiz zevkler ve estetik değerler, sakin, değerbilir, sanat yeteneği olan, barışçıl, kazançlı çıkabilen, fünansal güven içinde, artistik bir ifade gücü içeren davranışların yanı sıra; olumsuz olarak, abartılı zevkler, zevklerden ve keyiften doğabilecek zarar, aşırı sahiplenici, kıskanç ve huzuru kolay kaçabilen hareketler içinde olmamız mümkün.

06:28'te Ay ve Güneş arasında kare bir açı netlik kazanacak; sert enerji verebilecek bir görünüm. İlişkilerde erken uyananlar için gergin davranışlara neden olabilir. Küçük detaylar dikkat edilmezse büyük problemlere dönüşebilir; kendimizi haklı görmek ve bunda iddiacı olmak kolaylaşabilir. Bu düşünceler de sabah erken saatlerde huzursuzluk hissettirebilir.

15:46'da Ay ve Satürn ılımlı bir görünüm içinde olacaklar; bu saatlerde yalnız kalma, derin düşüncelere dalma isteğine neden olabilir. Görüşülen, ele alınan konular ciddiyet içerebilir. Saygı duyduğumuz, olgun kişilerden destekler bulabiliriz. Görev ve sorumlulukların bilincinde olmak, duygusal ihtiyaçları dengeleyebilmek ve diğer zamanlara göre daha dikkatli ve iradeli olabilmek kolaylaşabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder