18 Nisan 2016 Pazartesi

18 Nisan 2016 - Astrolozi


Yeni haftaya Ay'ın Başak burcunda ilerleyişi ile giriyoruz. Detaylar, titizlik gerektiren konular, birilerine yardımcı olma isteği öne çıkabilecek konular. Mükemmellik arayışı ve pratik olabilme sayesinde bir çok işi düzenine uygun halledebileceğimiz bir gün.

06:04'te Ay ve Jüpiter kavuşuyor; yeni umutlarla, iyimser duygularla güne uyanabiliriz. İş düzenimizde yeni tecrübeler adına planlar kafamızı yorabilir. Yardımlaşma içinde olmak ve geleceğe güvenle bakma adına işleri düzene koyma arzusu bu saatlerde etkili olacak.

10:03'te netleşecek Ay ve Satürn karesi, sabah erken saatlerdeki iyimser duyguları maalesef silip süpürebilir. Engellendiğimizi, onaylanmadığımızı düşünmek kolaylaşabilir. Karamsarlığa mahal vermeden, geçici bir etki olduğunu hatırlayarak, bu saatlerde önemli başlangıçlara yer vermemek en doğrusu. Otorite figürleri ya da büyüklerimizle ilişkilerimizde aksilikler yaşanabilir.

10:25'te, 27 Eylül'e kadar sürecek olan Pluto geri hareketi başlıyor; bu konu ile ilgili detaylı bilgiyi http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2016/04/pluto-retrosu-baslyor-18-nisan-2016.html adresindeki yazımda bulabilirsiniz.

13:09'da Ay ve Pluto arasındaki üçgen açı kesinleşiyor; gezegenin geri hareketi için hızını da iyice düşürdüğünü düşünürsek derin duygusallığa neden olabileceğini söyleyebiliriz. Araştırma ve konsantrasyon gerektiren konuları ele almak adına olumlu bir etki. Sezgilerimiz her zamankinden daha fazla çalışabilir ve güçi irade isteyen konuları rahatlıkla halledebiliriz. Bir fikri kafaya takıp üzerinde projeler üretmek mümkğn ancak o fikrin bizi esir almasına engel olma açısından dikkatli olmakta yarar var.

15:30'da oluşacak Ay ve Merkür üçgeni sayesinde iletişim trafiğimiz hareketlenebilir. Bilgiye olan ilgimiz artabilir ve dedikoduya varabilecek sohbetlerde bulunabiliriz. Yakın çevremizle yardımlaşma, zihinsel aktivite gerektirecek konular açısından olumlu bir saat dilimi. Ay, bu açının ardından boşluğa girecek ve günü önemli bir gezegenle açı yapmadan bitirecek.

17:37'de bugün ve yarın etkisini hissedeceğimiz Venüs ve Satürn arasında oluşacak üçgen açı netleşiyor. İlişkilerimizi akıl yönü ile ele alabileceğimiz, sadakati ve sürekliliği fısıldayan bir transit.  Sevdiklerimiz için fedakarlıklar yapmayı göze alabilir, sevdiklerimizle yakın olmak isteyebiliriz. Bu etki altında başalayacak her türlü ilişki eğitici ve ders verici olacaktır. Olgun ve saygı duyduğumuz kişilerden destekler bulabiliriz. Yaratıcılık açısından ise detaylandırıcı, teknik, düzen ve terbiye içeren konularda düşünme ve uygulamaya geçme açısından olumlu. Bu transitle başladığımız işler uzun soluklu, düşündürücü ve etkileyici olacaktır.

21:04'te Ay önce Kuzey Düğüm ile ardından da geceyarısının hemen sonrasında Chiron ile bir karşıtlık içinde olacak; gecenin ilerleyen saatlerinde kendini hissettirebilecek etkiler. Olumsuzluklar, eksiklikler biraz karamsarlığa neden olabilir. Ancak unutmamak gerek ki hepsi bizim düşüncelerimize bağlı. bakış açımızı değiştirmek belki farklı çözüm yollarına başvurmak adına bu etkiyi kullanabiliriz. Bu şekilde olumsuz düşüncelerden uzaklaşabilir; yeni umutlara yelken açabiliriz. Geçmiş bu gece kafamızı fazlaca meşgul edebilir; tuzaklar düşmemeye özen gösterelim.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder