21 Nisan 2016 Perşembe

21 Nisan 2016 - Astrolozi


Yepyeni bir güne Ay'ın Terazi burcunda ilerleyişi ile merhaba diyoruz; tüm gün sürecek bir enerji. Olayları politik, objektif ve tarafsız bir şekilde ele almak gün içinde bize yarar sağlayabilir. Fikir birliği sağlanması gereken başlıklar öne çıkabilit; tüm ilişkiler bugün önem teşkil edebilir.

Terazi burcu öncü gruba ait olduğundan Uranüs ve Pluto arasındaki kare açı da At transiti ile kendini hissettirecektir. Ay, önce 01:52'de Pluto ile kare, ardından da 09:13'te Uranüs ile karşıtlık yapacak. Geceyarısından itibaren enerjiler sertleşeceğinden içsel dengemizi korumakta zorluk yaşayabiliriz. Ani gelişmeler, şaşırtıcı durumlar bizleri zorlayabilir. Güç ve irade motivasyon oluşturacağından aşırı özgüvenle, etrafımızdakileri kontrol etmeye çaba gösterebiliriz. Cesaret ve kararlık göstermek kolaylaşabilir, ani kararlar verebiliriz. Önceden hazırlıklarını yaptığımız projelerde atağa kalkmak diğer zamanlara göre daha basit olacaktır. Ay Uranüs açısından ardından tüm gün açısız kalacak; elde biriken işlere yoğunlaşmak, yaratıcı zeka ile hareket etmek adına uygun kullanılabilir.

04:54'te ise Ay ve Venüs arasında oluşacak kare açı bu saatte ayakta olanlar için ilişkiler konusunda çıkarcılığın öne çıkabileceği bir saat dilimi olarak önümüzde. Yeme içme, alış veriş, harcama dürtülerimiz kafamızı yorabilir. Diyabet hastalarının da dikkatli olmaları gereken bir erken saat. Olayları sadece kendi tarafımızdan görmek bazı ufak detayların kriz oluşturmasına neden olabilir.

20:40'da netleşecek Merkür ve Kuzey Düğüm arasında üçgen aç çevremizdekilere iletişim trafiği açısından yoğunlaştırıcı bir etki. Yardımlaşma içinde olabiliriz. Yeni tanışmalar, bilgiye merak gün boyu karşılaşacağımız konular. Ticaret, yayıncılık, seyahat, eğitim alanlarında bazı başlangıçlar adına yararlı etkiler barındırmakta. İşlerimizi detaylıca ele alabilir, ilerleme kaydedebiliriz.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder