13 Nisan 2016 Çarşamba

13 Nisan 2016 - Astrolozi


Ay, günboyu Yengeç burcunda bugün; yumuşaklık ve hassasiyet üzerimizde etkili olabilir. Nazik, duyarlı ve sevecen davranışlar sergileyebilir, çevremizdekileri korumaya, kollamaya gönüllü olabiliriz. Duygusal halimiz gün içinde değişim gösterebilir, kişilerle kolaylıkla duygusal bağ kurabiliriz. Ev, aile ve milli konular öne çıkabilir.

02:49'da oluşacak Ay ve Venüs karesi, bu saatte ayakta olanlar için ilişkiler konusunda çıkarcı duygulara neden olabilir. Kendi isteklerimiz doğrultusunda hareket etmek isteyebilir, diğerlerinin görüşlerini önemsemeyebiliriz. Anlamsız bir yeme içme ya da alış veriş duygusuna neden olabilecek bu görünüm, nedeninizi anlayamadığımız huzursuzluklara yol açabilir.

06:27'de oluşacak Ay ve Neptün üçgeni, dünyaya ve çevremizdekilere karşı yoğun merhamet hissi ile sarabilir bizleri. Özellikle sabah gün doğumuna denk gelen bu görünüm, manevi, ruhani çalışmalar adına çok uygun. Meditasyon, namaz ya da niyet olumlamaları yapabiliriz. Karşılıksız yapılacak her türlü yardım organizasyonları ve şükür çalışmaları uygulanabilir.

08:35'te Ay ve Merkür arasında oluşacak ılımlı görünüm sayesinde hızlı bir iletişim trafiği ile güne başlayabiliriz. Duygularla mantık arasında bu saatlerde denge kurabilir ve insanlara iletişim kurmak isteyebiliriz. Sohbetler, bilgi alışverişleri, dedikoduya kadar varabilir; dikkat.

12:13'te Ay ve Jüpiter arasında netleşecek olumlu diğer bir etkileşim sayesinde iyimserlik üzerimizde etkili olabilir. Eğitim, seyahat, yurt dışı, hukuk ve medya ile ilgili konularda çevremizdekilerle yardımlaşabilir ilerleme kaydedebiliriz. Adil ve cömert olmak kolaylaşabilir.

17:57'de Ay ve Pluto karşıtlığı, ardından 23:44'te Ay ve Uranüs karesi ile öncü gruptaki Pluto ve Uranüs karesi harekete geçebilir. Önceden detayları üzerinde hazırlıklarını yaptığımız, radikal kararlarımızı harekete geçirmek adına gerekli motivasyonu bulabileceğiz. Ancak spontane ani gelişen olaylar karşısında ise eğer hazırlıksız yakalanırsak, telafisi zor gelişmeler oluşabilir. Derinbir duygusallık, tuhaf bir huzursuzluk ve acelecilik yanlış hareketlere bizleri sürükleyebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder