24 Nisan 2016 Pazar

24 Nisan 2016 - Astrolozi


Ay, yeni gne Akrep burcunda merhaba diyor; derin düşüncelerin, duygusallığın aktif olacağı bir gün. Bazı düşüncelerimizi kendimize saklamak ve açık etmek isteyebiliriz. Konsantrasyon gerektirebilecek işlerimizi rahatlıkla ele alabilir, başarı elde edebiliriz. Diğerleri ile ilişkilerimizde kontrolcü olabilir, ilgilerini hak ettiğimizi düşünebiliriz. Problemler karşısında ise güç ve irade kullanarak bir asker gibi durabilir; üstelerinden gelebiliriz.

00:45'te oluşacak Ay ve Merkür karşıtlığı, duygularımızla, mantık arasındaki dengeyi bozabilir. Bu sıralarda söz ve davranışların etkisine girmeden olayları akışına bırakmak en doğrusu olacaktır; zira yakın çevremizdekilerle iletişimde aksilikler, anlaşmazlıklar oluşabilir. Ay, bu açının ardından boşluğa girecek ve 15:46'da Yay burcuna geçene kadar da açısız kalacak; dolayısıyla günün büyük bölümüne etki edebilecek bir Merkür enerjisi altında olacağız. Önemli kararlar vermemeye, negatif düşünceleri beslememeye dikkat etmek bize yarar sağlayabilir.

02:48'te ise Ay ve Chiron arasında oluşacak üçgen açı, bu saatte ayakta olanlar için geçmiş ve gelecek arasında denge oluşturmaya, geçmiş tecrübelerden dersler çıkarabilmeye, belki çevremizdekilerle fikir alış verişleri sayesinde doğru kararlar verebilmeye yardım edebilir. Bazen problem olarak gördüğümüz eksikliklerimiz ile ilgili bakış açımızı değiştirmek, bardağın dolu yanını gösterebilir ve olumlu yönde ilerleme kaydedebiliriz. Olumsuzluklar yerine yaşamdaki olumlu detaylara yoğrunlaşabiliriz.

15:46'da Ay'ın Yay burcunda geçişi ile üzerimizde yoğunluk oluşturmarn hem Dolunay hem de Akrep enerjisinden biraz kurtulabileceğiz. Daha iyiser daha pozitif duygular içinde olabilir; olaylara geniş çerçeveden adilce yaklaşabilir, değişik farklı tecrübelere daha istek duyabiliriz. Yardımlaşma, çevremiz ile alış veriş içinde olma, farklı alanlara eğilme, bilgimizi paylaşma açısından oldukça olumlu bir etki.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder