12 Nisan 2016 Salı

12 Nisan 2016 - Astrolozi


Ay, yeni güne İkizler burcunda boşlukta ilerleyerek giriyor; öğle saatlerine kadar da açısız kalacak. İletişim, ulaşım, ticaret, eğitim, yayıncılık ile ilgili olarak bitirmemiz gereken konuları ele alabilir, sonlandırma çalışmaları yapabiliriz. 11:06'da Yengeç burcuna geçene kadar da başlangıçları ertelemek en doğrusu olabilir. Ay'ın Yengeç etkisine girişi ile ev, aile, vatan başlıkları daha öne çıkabilir. İçimizdeki korumacılık duyguları kabarabilir ve çevremizdekileri en az kendimiz kadar sarıp sarmalamak isteyebiliriz. Öncü bir burç olan Yengeç, hızlı başlangıçları da beraberinde getirebilir.

12:39'da Merkür ve Neptün arasında ılımlı bir etkileşim gerçekleşecek; gün boyu etkili. Gizemli fikirler, güç durumları kolaylıkla çözebilme becerisi, soyut zeka, derin görebilme ve bildiğimizden emin olduğumuz için inatlaşma verebilir. Göz önünde bulunanı değil de, derinlerdekini bulup gözler önüne serme zamanı diyebiliriz. Sıkı araştırma gerektiren konular açısından uygun bir gün. Kolay tatmin olmayabiliriz ancak bu kuşkulu olmaktan ziyade gerçeği tam olarak yakalama, içine hakkıyla girebilme isteğimizden kaynaklanabilir. Böylece yapacaklarımızdan iyice kani olarak, tüm gücümüzle yolumuza hatasız devam edebiliriz. Eğer bir teklif alırsanız, hemen karar vermeden önce, mutlaka iyi soruşturup, her sorunun cevabını yerine oturttuktan sonra son sözünüzü söyleyin. Kısacası bugün, herhangi birinin, herhangi bir konuda bizleri aldatması, yanıltması, hatta kullanması mümkün olmayabilir.

22:16'da günün diğer tüm gün etkili olacak açısı, Venüs ve Mars üçgeni. Haftanın ilk yarısına damgasını vuracak nitelikte. Her türlü yaratıcı faaliyet için uygun. Yeteneklerimizi cesur ve hızlı bir şekilde ortaya çıkarabilir, ortak ilişkilerde, ikili paylaşımlarda kendimizin ve başkalarının ihtiyaçları arasında denge sağlayabiliriz. Sanatçılar açısından oldukça olumlu bir görünüm; üretkenlikleri artabilir. Sevgi açısından ise, kişileri fiziksel yöne çekebilir, duygusal tatmini ihtirasla birleştirmeye neden olabilir. İlişkiler açısından hız, gündeme gelebilir. Mali konularda da hızlı düşünme, hızlı işbirlikleri, mücadele gerektiren işlerde kararlılık görülebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder