20 Nisan 2016 Çarşamba

20 Nisan 2016 - Astrolozi


Ay, gün boyu Terazi burcunda seyahat edecek; ilişkilerimiz, ortaklaşa yürüttüğümüz konular, rekabet içeren işlerimiz önem arz edebilir. Fikir almaya, ortak karar vermeye, güvendiğimiz kişilere danışmaya özen gösterelim. Politik ve nazik davranışlar prim yapabilir. Olayları her yönüyle ele almaya özen göstermek, karar alırken tavsiyelere açık olmak önemli. 

08:20'de Ay ve Mars arasında oluşacak olumlu etkileşim sayesinde güne oldukça enerjik uyanabiliriz. Olayları kararlılıkla ele alabilir, ne yapmamız gerektiği konusunda kesin fikirlere sahip olabiliriz. Özellikle liderlik özelliklerimizi sergileyebilir, sosyal olarak aktif bir sabah yaşayabiliriz.

22:32'de ise Ay ve Satürn arasında oluşacak diğer ılımlı görünüm sayesinde ise yalnız kendimizle baş başa kalmak daha cezbedici olabilir. Sorumluluk ve görevlerin farkında olmak, olayları yapıcı, pratik bir şekilde ele almak, bizden olgun kişilerin görüşlerinden yararlanmak mümkün. İlişkilerimiz açısından da ayaklarımızı yere daha sağlam basıyor olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder