9 Nisan 2016 Cumartesi

9 Nisan 2016 - Astrolozi


Ay tümüyle Boğa burcunda bugün; maddesel, dünyasal değerlerimiz öne çıkabilir. uzun vadeli hedeflerimizde daha istikrarlı, sabırlı ve pratik davranışlar sergilemek, maddi ve manevi güvenlik duygumuzu tatmin etmeyi istemek normal sayılabilir. Konfor ve rahat bizleri daha fazla ilgilendirebilir ve tembellik de etmek isteyebiliriz. Fiziksel zevkler daha önem arzedebilir.

02:25'te Ay ve Neptün arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde etrafımızdakilere karşı olan hassasiyetimizde artış olacaktır. Karşılık beklemeden yardımlaşma içinde olabiliriz. Merhamet duygumuz ise her zamankinden daha fazla çalışabilir. Sanatsal konular için de olumlu bir transit.

08:18'de oluşacak Ay ve Jüpiter, 19:19'da netleşecek Ay ve Kuzey Düğüm üçgeni sayesinde, Jüpiter ve Kuzey Düğüm kavuşumu aktif hale gelebilir. Çevremizdekilerle sıcak ve arkadaşça ilişkiler kurabilir, insanlara fiziksel ve duygusal cömertlikle yaklaşabilir, yaşamın farklı yönlerine eğilebiliriz. Titizlik ve çalışkanlık gösterebilir, detaylarla birlikte olayları geniş çerçeveden ele alabiliriz. Yeni tanışmalar açısından da olumlu etkiler.

12:49'da Ay ve Pluto üçgen açı içinde olacaklar ki, Güneş ve Pluto arasındaki kare de hala etkin. Derin duygusallık verecek bu transit, bir fikri kafaya takıp, esiri olmamıza neden olabilir.Duygularımızın etkisi altına girebilir, tutku ve ihtiras hissedebiliriz. Önemli kişilerin ya da olayların üzerimizde baskı oluşturmasına karşılık bizler de güç ve irade kullanmaya meyilli olacağız. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısız tamamlayacak.

Gece yarısının hemen ardından netleşecek Güneş ve Uranüs kavuşumum, malum dünden beri tümüyle etkili. Güç, bağımsızlık, çekicilik artışı, davranışlarda, düşüncelerde orijinalite verebilir. Sorumsuz bir özgürlük ihtiyacı artabilir. Beklenmedik ani oluşabilecek sosyal ya da romantik ilişkiler, ileri teknoloji, bilimsel konularla çalışma gibi istekler yoğunlaşabilir. Tüm bunlar alışılmadın yadırganabilecek, pek sık görülmeyen, olağan dışı gelişmeler olabilir. Bazı skandal türü haberler alınabilir. Ani uyanışlara, farkındalıklara müsait bu transit, önemli icatlar ile ilgili gelişmelere neden olabilir. Bu arada tansiyon yani kan basıncı ile ilgili olarak ani iniş ya da çıkışlara zemin hazırlar.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder