1 Nisan 2016 Cuma

1 Nisan 2016 - Astrolozi


Ay, tüm gün Oğlak burcunda bugün; sistemli, hırslı, pratik, sabırlı ve ciddi enerjiler üzerimizde etkili olacağa benziyor. Çalışmak bugün hoşumuza gidebilir; diğer günlere göre yaşamı daha ciddiye alabilir ve eğlenceden biraz uzak olabiliriz.Yönetmek, inşa etmek, her konuyu iş olarak algılamak da olası.

00:56'da netleşecek Ay ve Jüpiter üçgen açısı ile yurt dışı, eğitim, medya, hukuk, seyahat konularını ciddiyetle ele alabilir; olaylara geniş çerçeveden, iyimser yaklaşabiliriz. Etrafımızdakilerle güç birliği oluşturmak, yardımlaşma içinde olmak da mümkün.

04:36'da Ay ve Pluto kavuşumu, 09:19'da Ay ve Uranüs karesi, ardından da 11:12'de Ay ve Merkür karesi bir iki gündür aktif olan Merkür'ün Pluto ve Uranüs karesi ile olan temasını günün ilk yarısında harekete geçirebilir. İş bitirici, yenilikçi, ani gelişebilecek kararlar alabilir, iletişimde yaratıcılığımızı kullanabiliriz. Sert etkiler barındırdığınız özellikle trafikte, ulaşımda ve iletişimde dikkatli davranmak karşılaşılabilecek kazaların da önüne geçebilir. Düşünmeden sözler sarfetmemeye dikkat etmekte yarar var. Hızlı gelişmeleri sakinlik ve sabırla ele almak en doğrusu olacaktır.

12:22'de Ay önce Güney Düğüm, sonra 13:39'da Chiron ve ardından da 18:38'te Venüs ile ılımlı etkileşim içinde olacak. Eski arkadaşlarla karşılaşmak, dertleşmek adına uygun etkiler var. Bunun yanında geçmiş daha fazla kafamızı yorabilir; tabii bu enerjiyi karamsar duygularla beslemeden, dersler çıkararak yeni bakış açıları geliştirmek yönünde kullanmak bize çok faydalı olabilir. Eski tanıdıklardan ya da geçmişten destek görebiliriz. Hatalarımız, bugünün ikinci yarısında bizlere rehber olabilir. Problemlerin ardına ulaşabilir, gerçek yüzleşmeler sonucunda şifaya ulaşabiliriz. Ay, Venüs temasından sonra günü açısın tamamlayacak. Cuma akşamına yakışır dost sohbetleri için güzel görünümler var.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder