11 Nisan 2016 Pazartesi

11 Nisan 2016 - Astrolozi


Ay, haftanın ilk gününde tümüyle İkizler burcunda; iletişim, bilgi alışverişleri yoğun görünmekte. Olayları mantık yönüyle ele alma isteği, duyguları bir kenara bırakmamıza neden olabilir. Konular arasında, ilgi alanları arasında hızlı gidiş geliş yaşayabiliriz.

Değişken gruplar arasında gökyüzünde bu yıla damgasına vuran Satürn / Jüpiter / Neptün T- kare açı kalıbına Ay, öne 02:58'te Neptün karesi, 08:44'te Jüpiter karesi ve 11:36'da Satürn karşıtlığı ile dokunacak. Günün ilk yarısında endişe, korku ve önyargıların bizi sınamasına neden olabilir. Fazla hayalperestlik, maalesef gerçek dünyaya uymayabilir. Çalışmak, titizlik göstermek, beklentileri aza indirgemek en doğrusu olacaktır. Kendimizi engellenmiş, yetersiz görmek bu açı kalıbının özelliklerinden. Bazılarımızda ise aşırı özgüven, problemleri küçümseme etkisi verebilir. Her iki özellik de bizleri yanlış kararlara sürükleyebilir. Üzerimize düşeni tam olarak yapmak, sorumluluk ve görevleri harfiyen yerine getirmek, ardından da sonuçları kabullenici davranışlar bu görünümün mesajları arasında.

20:24'te oluşacak Ay ve Düğümler arasındaki kare açı, bize zorluklar çıkarabilir, karamsarlık hissi verebilir. Geçmiş tecrübelerden dersler çıkarmak ve yeni bakış açılarına, farklı çözüm yollarına başvurmak için fırsatlar oluşturmalı, görünümün vereceği depresif enerjilere kapılmamalıyız. İlişkiler açısından bazı mücadele gerektirebilecek durumlara neden olabilir; geçmiş hatalara düşmemeye özen gösterelim.

21:56'te Ay ve Güneş arasında oluşacak ılımlı etkileşim, ilişkiler açısından olumlu etkilere sahip. Duygularla, mantık arasında denge kurabilir, yaratıcılığımızı kullanabiliriz. Liderlik özelliklerimizi yeteneklerimizle birleştirebilmemiz mümkün görünmekte. Çevremizdende olumlu destekler bulabileceğiz. Ay, bu açının ardından boşluğa gireccek ve günü açısız bitirecek.

22:56'da netleşecek Ay ve Chiron karesi de maalesef eksiklikler ve hataların daha fazla kafaya takılabileceği etkiler barındırıyor. Olumsuzluklardan daha fazla bardağın dolu kısmına odaklanmak en doğrusu. Çevremizdekilerden fikirsel destekler bulmaya özen göstermek, yanlışlara takılı kalmamak önemli. Tekrar tekrar aynı tecrübeleri yaşadığımızla ilgili suçlamalar yerine, geleceğe yönelik yeni umutlar oluşturmak, değişik yollara başvurmak önemli çözüm yollarından olabilir.


Astrolozi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder