23 Nisan 2016 Cumartesi

23 Nisan 2016 - Astrolozi

 Bugünü Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, Çocuk Bayramı olarak ilan ederek, tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir. 23 Nisan, dünya çocuklarına bayram hediye eden tek lider olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ülkemiz geleceğinin teminatı ve yarının gençleri  olacak çocuklarımıza verdiği önemi, değeri ve duyduğu güveni en güzel şekilde ortaya koyan anlamlı bir gündür. 
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 93. yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı canı gönülden kutlar, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını, bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anarken; sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün ve barışın hakim olduğu bir dünyada el ele yaşamayı dilerim.



Ay, gün boyu Akrep burcunda seyahat edecek; zor şartların, krizlerin, gücün ve iradenin burcu Akrep. Ülkeminizin Güneş burcu da Akrep malum ve haritamızın 5. evinde; yani çocukları ve gençliği temsil eden bir alan. Ay'ın gün boyu yapacağı açıları bu gözle incelersek, çocuklarımıza vermemiz gereken önemin, değerin ne kadar mühim olduğunu anlayabiliriz. Sırasıyla gün içinde önece Neptün, ardından Jüpiter, Pluto ve Kuzey Düğüm ileAy'ın yapacağı açılar ümit verici. Ülkeminizi % 29'unun çocuk olduğu tesbit edilmiş; onlara güvenmemiz, eğitimlerine, geleceklerine, ideallerine yaptırım yapmamız gereken % 29. Onlar gücü, iradeyi, özgürlüğü öğretebilir, güveni öğretebiliriz. Gelecekleri ile ilgili hedeflerinde ilerleyebilmelerini sağlamak adına rehber olabiliriz.

02:13'te Ay ve Neptün arasında oluşacak üçgen açı çevremizdekilerle olan duygusal bağımızı kuvvetlendirici bir etki. Diğerlerinden kolayca etkilenebilir ve merhamet gösterebiliriz. Karşılıksız yapılacak yardımlar için dürtü duyabilir, eğer imkanımız varsa manevi, ruhani çalışmalar yapabiliriz. Sanatsal üretkenlik için olumlu enerjiler iş başında olabilir; yaratıcılığı besleyebilecek bir transit.

06:56'da Ay ve Jüpiter arasında netleşecek ılımlı görünüm ise iyimser duyguların yükselmesini sağlayabilir. Etik ve cömert hareketler, yardımlaşma konuları gündeme gelebilir. Eğitim, yurt dışı, hukuk, seyahat, medya ile ilgili işlerimizi ele almamızda kolaylıklar sağlayabilir. Diğerlerine karşı adil olabilir, konuları geniş bir bakış açısı ile ele alabiliriz.

14:38'de Ay ve Pluto arasında olumlu bir etkileşim daha oluşacak; derin duygusallık verebilir. Bir fikri kafaya takarak, üzerinde konsantre olmak, araştırmalar yapmak tutkulu bir hal alabilir. Güç ve irade ile elimizdeki konulara yoğunlaşabiliriz.

21:49'da ise Ay, bu kez de Kuzey Düğüm ile ılımlı bir açı içinde olacak; yeni tanışmalar, bilgi alış verişleri oluşabilir. Geçmiş tecrübelerimizden dersler çıkararak, ileriye dönük hedefler belirleyebilir, farklı bakış açıları ve çözüm yolları kullanabiliriz. Diğerlerinden destek görebilme adına pozitif etkiler barındırmakta.

Geceyarısının hemen ardından oluşacak Ay ve Merkür karşıtlığı ise bir anda iletişim trafiğimizi ve zihinel aktivitemizi arttırıcı etkide.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder