6 Nisan 2016 Çarşamba

6 Nisan 2016 - Astrolozi


Ay, güne Balık burcunda boşlukta ilerleyerek giriyor; 08:45'te ise Koç burcuna geçiş yapacak. Üzerimizdeki sisli hava böylece aralanıyor ve kendimizi daha enerjik, hareketli, kararlı hissedebileceğiz. Koç etkisi ile hızlı ve özgüvenli hareket edebilmek, yeni olana ilgi duymak ama tabii düşüncesi ve acele kararlar sonucu yanlışlara düşmek de mümkün. Fiziki gücümüz yüksek olacağından yorulmaya hazır olalım.

01:09'da Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. 28 Nisan'da Başalayacağı geri hareketini ise 22 Mayıs'ta bitirecek; tabii Boğa burcunda. Retro sonrasında ise 12 Haziran'a kadar kalmak üzere yine Boğa burcunda kalmaya devam edecek. İletişim trafiğimiz maddesel değerlerimize yöneleceğinden, mal, mülk, para, gelir getirecek iş alanları, ilerisi için güvence verebilecek şeyler üzerine düşünme, faydalı olanı bulup plan yapma gibi konularda yoğunluk olabilir. Diğer zamanlara göre daha fazla iş ve ticari konular gündeme gelebilir. İlgili olduğumuz iş konularında görüşmeler, toplantılar yapılabilir. Daha istikrarlı ve sabırlı düşünce tarzı oluşabilir. Maddesel değerler, somut sonuçlar daha fazla ilgimizi çekebilir ve bu konularda inatçılığımız, sabrımız artabilir. Olumlu olarak yapıcı ve sakin düşünceler, pratik ve sağduyu sahibi, artistik zeka, önlemci ve dayanıklı, sağlam düşünceler içinde olabilir, ancak olumsuz olarak,  ağır ve hantal zeka, inatçı, yavaş düşünür, yavaş konuşur, çok yönlü ve esnek olamayan, hayalden yoksun davranışlar içine girebiliriz.

10:00'da Ay ve Venüs kavuşumu netlik kazanacak; yaşama sanki pembe bir pencereden bakarcasına kendimizi, mutlu, neşeli, sevecen hissedebiliriz. Tüm ilişkiler açısından olumlu ve hızlı gelişebilecek etkiler var. Keyif, yemek, içmek, alışveriş açısından olumlu kullanılabilir. İyi başlangıçlar açısından olumlu sayılabilir bir etki. Bir süredir kafanızı yoran konuları partnerinize, arkadaşınıza, sevgilinize söyleme fırsatı bulabilirsiniz. 

21:51'de ise Ay ve Mars arasında oluşacak üçgen açı sayesinde Koç enerjisi iyice yoğunlaşabilir. Kendimizi her an kızmaya hazır hissetmemiz ve bundan dolayı kolayca tartışmaların, inatlaşmaların içine girmemiz mümkün. Plansız, acele, taktikten yoksun işlere girişmek ise sonradan pişmanlıkları da beraberinde getirebilir. Diğer zamanlara göre güç gelen şeyleri daha fazla cesaret, çabukluk ve kararlılıkla ele alabiliriz. Kendimizi zor olanı yapma konusunda denemek istiyorsak, hodri meydan diyebiliriz.

22:12'de Güneş ve Pluto karesi kesinleşiyor; oldukça zorlayıcı görünümlerden biri; malum Uranüs ve Pluto arasındaki kare açıyı da iyice harekete geçirecek bu görünün zaten yarın gerçekleşecek Yeniay sürecine de damgasını vurmakta. Bir süreliğine bizimle zıt kutuplarda olan ve bize baskı yapmak isteyen güçlü kişilere kendimize çekebiliriz. Buna göre de yaşamlarımızda radikal bir takım değişiklikler yapmak durumunda kalabiliriz. Bu durumda direnmek yerine eski davranış ve düşünce biçimlerimizi bırakmak daha olumlu olabilir ve bu şekilde yaratıcı değişimler oluşturabiliriz. Aksi halde yaşam gerçekten bu süreçte dayanılmaz bir hal alabilir. Bu günlerde büyüklerinizi, amirlerinizi, otorite sahibi kişileri memnun etmek zorlaşabilir; bizlerden beklentiler çok olabilir ve hesap sorabilirler. Güneş ve Pluto zorlu açılarda, bu güçlü enerji araçların çalışmamasına, olayların yürümemesine sebep olabilir.  Mekanik problemleri çözmek adına uğraş gerekebilir. Aslında bu transitin bize söylemek istediği, yaşamımızda düzgün gitmeyen şeyleri göstermek ve bizleri onları tasviye edip onarmaya yönlendirmektir. Uranüs açısı sayesinde de bu tarz olaylar hızşlı ve şaşırtıcı gelişmelerle gündeme gelecektir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder