26 Nisan 2016 Salı

26 Nisan 2016 - Astrolozi


Ay, tümüyle Yay burcunda bugün; diğer günlere göre farklı inançlara, görüşlere daha ılımlı yaklaşabilir, iyiserlik içinde olabiliriz. Cömertlik ve adalet duyguları öne çıkabilir. Problemleri akıllıca ve geniş çerçeveden ele alabilir, ilerleme kaydedebiliriz. 

08:48'te Ay ve Düğümler kare açı içinde olacak; bu bizleri geçmiş hatalara takılmaya itebilir, dikkat. Aşırı özgüven ise bazı aksaklıkları, sorunları küçümsememize neden olabilir. Problemleri değişik bakış açıları ile ele almaya ve geçmiş yerine geleceğe odaklanmaya dikkat edelim. Çözüm odaklı olabilirsek bu görünümler bize motivasyon kaynağı olabilir.

10:06'da ise Ay ve Uranüs arasında üçgen açı netlik kazanacak; yaratıcı zeka gerektiren konularda rutin dışı çözüm yollarına başvurabilir, yaratıcılığımızı kullanabiliriz. Çevremizde değişiklikler yaratmak imkanımız yoksa bile ufak dokunuşlarla bulunduğumuz ortamları canlandırmamız mümkün. Yeni bazı tanışmalara da müsaade edebilecek bir görünüm.

14:32'de Ay ve Chiron arasında oluşacak diğer bir kare de aynı Düğümler gibi bizi olumsuzluk enerjisi içine sokabilir, kendimizi hasta hissedebiliriz. Potansiyel bazı rahatsızlıkların uyanması muhtemel. Eksiklikler, hatalar kafa yorabilir. Mümkün olduğu kadar enerjimizi yüksek tutmak, belki çevremizdekilerle fikir alış verişleri sayesinde sorulara cevap bulmak mümkün olabilir.

18:50'de ise Ay ve Venüs arasında oluşacak üçgen açı tüm ilişki tipleri adına çok olumlu; problemli ilişkilerde düzelme sağlanabilir. Alış verişler, yeme, içme, etrafımızda gözlerimizin hep güzellikleri araması, barışçıl ve anaç duygular içinde olmamız adına hoş bir etki. Biraz tembellik verse de, organizasyonlar, davetler adına uygun enerjiler. Ay bu açının ardından günü açısız bitirmek adına boşluğa girecek; dolayısı ile son açısı olan Venüs üçgeni tüm akşam etkili olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder