27 Nisan 2016 Çarşamba

27 Nisan 2016 - Astrolozi


Ay, yeni güne Yay burcunda boşlukta ilerleyerek giriyor ve hemen 02:54'te ise Oğlak burcuna geçiş yapacak. Sorumluluk ve görevlerin farkında olmak, çalışkanlık ve titizlik göstermek, çevremizdekilerden de aynı sorumlulukların farkında olmalarını beklemek adına olumlu bir gün. Konuları ciddiyet ve pratiklikle ele alabilir, sonuçtan çok sonuca giden yoldan keyif alabiliriz. Bir şeyleri yapılandırmak, baştan inşa etmek, yönetmek adına uygun kullanılabilir enerjiler.

17:53'te ise Ay ve Güneş arasında oluşacak üçgen açı sayesinde yeteneklerimizi, yaratıcılığımızı sorumluluklarımızla ilgili olarak göz önüne serebiliriz. Liderlik özelliklerimiz bu saatlerde parlayabilir. Duyglarımız ve mantığımız arasında denge oluşturabilir ve hedeflerimiz yolunda olumlu girişimler yapabiliriz. İnsan ilişkileri, grup aktiviteleri, iş, eğlence kısaca pek çok şey için iyi bir transit. Diğer zamanlara göre kazançlı çıkmak mümkün olabilir.

Geceyarısının hemen ardından netleşecek Ay ve Neptün arasındaki ılımlı etkileşim, gecenin ilerleyen saatlerinde kendini belli edebilir. Çevremizdekilere karşı olan hassasiyetimiz artabilir ve başkaları ile daha kolay ilgilenebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder