29 Nisan 2016 Cuma

29 Nisan 2016 - Astrolozi


Ay, yeni güne Oğlak burcunda giriyor; özellikle sabah erken saatler ciddiyet ve sadelik, çalışkanlık damga vurabilir. Önümüze gelen her konuyu sabır ve ciddiyetle ele alabilir, çevremizdekilerden de aynı davranışları bekleyebiliriz. Yönetme ve idare etme yeteneklerimizi rahatlıkla kullanabiliriz.

00:11'de Ay ve Chiron arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde, çevremizdekilere fikirlerimizle yardımcı olabilir hatta bunlardan bizler bile kendimize dersler çıkarabiliriz. Problemleri olgunlukla ele almak ve farklı bakış açıları ile yaklaşmak sayesinde olumlu sonuçlar elde edilebilir.

10:07'de Ay ve Venüs arasındaki kare açı ilişkilerde çıkarcı davranışların oluşmasına müsaade edebilir. Bunun yanında yeme içme ve alış veriş dürtümüzde artış olabilir özellikle şekerli gıdalara olan ilgimiz yoğunlaşabilir. Diyabet hastalarının dikkatli olmaları gereken bir sabah. Karşımızdakilerin fikirlerini önemsemeden, kendi bildiğimiz gibi hareket etmek ise ilişkiler konusunda sorun yaratabilir; objektif ve politik olmaya özen gösterelim. Harcamalara da bu sabah dikkat etmek en doğrusu olacak gibi. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve kısa süre sonra 11:46'da Kova burcuna geçiş yapıyor.

Öğle saatlerinden itibaren (11:46) Ay, Kova'ya geçişi ile birlikte yaratıcı zekamızı daha aktif kullanabiliriz. Grup çalışmaları, organizasyonlar ve rutin dışı, farklı aktiviteler açısından olumlu bir transit. Bulunduğumuz ortamlarda değişik dokunuşlarla farklılık ve canlılık yaratmak isteyebilir, yeni tanışmaları yaşayabiliriz. Bugün, her zamanki gibi olmayan bir gün geçirmek adına ideal.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder