19 Nisan 2016 Salı

19 Nisan 2016 - Astrolozi


Ay, yeni güne Başak burcunda boşlukta giriyor; itirilmeyi bekleyen tüm işleri ele almak adına uygun etkiler. 14:23'te Terazi burcuna geçene kadar, halledilmeyi bekleyen her projeyi titizlik ve pratiklikle ele alabiliriz. Ancak önemli başlangıçlar için pek uygun değil; yarım kalan konulara yoğunlaşmak en doğrusu. Günün ilk yarısı yoğun geçebilir. 

14:23'te Ay Terazi burcuna ayak basıyor; uyum, denge, objektivite ve adil olmak bir çok konunun önüne geçebilir. İkili tüm ilişkiler, danışmanlık konuları, rekabet içeren konuları ele almak adına ideal. Politik davranmayı becerebilir, diğerlerinin fikirlerini alabiliriz. Tek başına karar vermekten çok ortaklaşa fikir birlikleri daha faydalı olabilir.

18:29'da Güneş, 20 Mayıs'a kadar kalmak için Boğa burcuna yerleşecek; sahip olduğumuz tüm değerler bizler için önemli olabilir. Maddi kazançlarımız, gelirimiz, kendimizi güvende hissedebilmemiz açısından öne çıkabilir. Yeteneklerimizi, yaratıcılığımızı en önemlisi kişilik özelliklerimizi bu alanda sergileyebilir, uzun vadeli hedefler konusunda istikrarlı ve pratik uğraşlar verebiliriz. Yaşamdan keyif almak, daha sakin davranışlar sergileyemek, değerlerimizin diğerleri tarafından kabul edilmesini istemek mümkün. Olumlu olarak, ayakları yere sağlam basan, yavaş ama pratik, zevk sahibi, konfor isteği, yapıcı, dayanıklı davranışların yanı sıra; olumsuz olarak, inatçı, aşırı sahiplenici, hantal, risk almaktan uzak, muhafazakar, kaynaklarını çar çur eden ve fazla maddi hareketler içinde olabiliriz.

Haftanın ilk yarısına etki edecek olan Venüs ve Pluto arasındaki kare açı da 23:51 itibarı ile kesinleşecek; kendimizde yapmak istediğimiz, özellikle psikolojik seviyede bir değişiklik için uygun bir transit. Arkadaşlıklarda sevgi ve aşk adına önemli değişimlere damgasını vurabilir. Bitmiş bir ilişkinin yeniden başlaması, dost olarak yürüyen bir arkaşlığın aşk ilişkisine dönüşmesi ya da aşk ilişkilerinde aslında aranızda aşk olmadığını farketmeniz gibi etkileri olabilir. Her halükarda aşka ve cinselliğe istek verir; zorlayıcı etkileri de yadsınamaz. İlişkiler açısından tansiyonun yükseldiği günler denebilir. Maddi konularda ise ani önemli değişimler gündeme gelebilir. Her türlü gizli ve kanunsuz sayılabilecek durumlardan uzak durmakta yarar var. Ay ve Güneş'in Venüs yönetimindeki burçlarda bulunuşu ile bu durum daha da kuvvet bulabilir.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder