4 Nisan 2016 Pazartesi

4 Nisan 2016 - Astrolozi



Yeni haftaya Ay'ın Kova burcundaki hareketi ile giriyoruz; 01:15'te ise Ay ve Merkür arasında ılımlı bir görünüm var. Gecenin ilerleyen saatlerine hareketli bir iletişim trafiği, aktif bir sihin ile girmemiz mümkün. Bilgi alış verişleri, düşünsel kapasite artabilir. Tabii bu sohbetler boş lafazanlıklara, dedikodulara da varabilir, dikkat. Ay, Merkür dokunuşunun ardından boşluğa giriyor ve 07:45'te Balık burcuna geçiş yapacak.

07:45'te başlayacak Balık etkisiyle üzerimizde gün boyu yoğun bir duygusallık etkili olabilir. Duygusal iniş ve çıkışlar hissedebiliriz. Diğerleri ile empati yeteneğimizde artış olabileceği gibi merhamet hissimizde de yoğunluk yaşanabilir. Bazılarımızda bu etki endişelerin, kuşkuların ve özgüven eksikliğinin de yükselmesine neden olabilir. Tüm bunların yanı sıra sanatsal yeteneklerde artış ve yaratıcılık gerektiren tüm işlerde akıcılık yakalanabilir.

21:01'de oluşacak Ay ve Mars karesi nedeniyle akşam saatlerinde agresyon yüksek olabilir. Ufacık detaylar bile bizleri sinirlendirmeye yeteceğinden, ilişkilerimizde de olmayacak nedenlerden tartışmalar çıkabilir. Alınganlık, inatçılık, aşırı cesaret bizleri tartışmaların içine sürükleyebilir, dikkat. Acele yapılacak işlerde kazalara da çok açığız. Bunun yanında fiziksel güç isteyen tüm işler, cesaret ve kararlılık gerektiren konularda motivasyon bulabiliriz; ama tabii çok dikkatli olmakta yarar var. 


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder