14 Nisan 2016 Perşembe

14 Nisan 2016 - Astrolozi


Ay, güne Yengeç burcunda ilerleyerek giriyor bugün; duygusallık ve empati yeteneğimizin yanı sıra yakınlarımızı da en az kendimiz kadar korumak isteyeceğimiz bir gün. Duygusal güvenlik ihtiyacımızın öne çıkabileceği bir gün; ev, aile konuları öne çıkabilir. 

04:00'te Ay ve Chiron arasında oluşacak üçgen açı sabaha karşı şifa enerjisi ile dopdolu. Hatalarımıza, yaralarımıza değişik bakış açıları ile çözüm oluşturabilir, enerjimizi yükseltebiliriz. İlahi enerjilerin yüksek olacağı bir erken sabah var önümüzde.

07:00'de oluşacak Ay ve Güneş karesi ilişkiler açısından biraz riskli bir görünüm. Bazı küçük problemler dikkat edilmezse krizlere dönüşebilir. Kendimizi haklı görmek kolaylaşacağından, duygusal dalgalanmalar oluşabilir; dikkatli olmakta yarar var. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 16:52'de Aslan burcuna geçene kadar açısız kalacak.

Ay'ın 16:52'de Aslan burcuna geçişi ile çevremizdeki olayları kontrol altına alma isteğimizde yoğunlaşma görülebilir. Diğerlerini dinlemek açısından zorlanabileceğimiz, daha çok kendimizi ifade etmeye çalışacağımız etkiler. Yeteneklerimizi, yaratıcılığımızı kullanabilir, özelliklerimizi öne çıkarabiliriz. Cesaret isteyen konularda bizi destekleyen bu açılar, sanatsal ve spor ile ilgili aktivitelerde bizleri destekleyebilir.

18:27'de bugün ve yarın etkili olacak Merkür / Jüpiter üçgeni kesinlik kazanacak; geniş ve yüksek akli görüş veren iyimser, yapıcı düşündürebilen bir transit. Sağlık üzerinde iyileştirici bir etki verebilir. Öğrenim, öğretim, bilgi aktarımı amaçlı konuşmalar, konferanslar, iş ilişkileri, her türlü iletişim, alışveriş, ticaret, kısa veya uzun seyahatler, felsefe, din veya yüksek eğitim yapmak için mükemmel bir zaman.  Yabancılarla iş ilişkileri kurmak, yabancı kültür ve insanları ile tanışmak, yeni ve değişik iş fırsatları yakalamak, verilen emeklerin karşılığını almak açısından kolaylıklar sağlayabilir.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder