15 Nisan 2016 Cuma

15 Nisan 2016 - Astrolozi


Ay, haftanın son iş gününde tümüyle Aslan burcunda seyahat edecek; detaylarla uğraşmak bizleri sıkabilir. Liderlik özelliklerimiz, sıcakkanlılığımız, kişiliğimizin özellikleri çevremizdekiler üzerinde etki bırakabilir. Aldığımız iltifaft ve özvgüler ise yeteneklerimizi daha kolay ortaya sermemize yardım edecektir. Bizleri ilgilendirsin, ilgilendirmesin durumları kontrol altına almak isteyebiliriz.

09:31'de oluşacak Ay ve Mars arasındaki üçgen açı sayesinde cesaret ve kararlılık gerektiren işlerimizi rahatlıkla ele alabilir, risk alabiliriz. Mücadele gücümüz, net ve dürüst olmak kolaylaşabilir. Nerede, ne zaman, ne yapmak gerektiği ile ilgili kesin kararlı olmamız mümkün görünmekte.

15:43'te ise Ay ve Venüs arasında oluşacak üçgen açı ise tüm ilişkiler açısından çok olumlu bir görünüm. Problemli ilişkilerde düzelme sağlanabilir, çözüm bulunabilir. Alış veriş ve yeme içme dürtüsü, keyife düşkünlük hatta belki tembellik yapmak mümkün. Estetik değerler bu etki altında bize daha önemli görülebilir; gözümüz güzellikleri arayabilir. İlişkilerde sevgi, barış ve anlayış öne çıkabilir.

22:30'da ise Ay ve Merkür arasında oluşacak kare açı ise bir önceki transitin aksine ilişkilerde kritik saatlere işaret etmekte. Hisler, duygular mantığın esiri olacağından, konuşmalar sertleşebilir. Sorunlu ilişkilerde bu etki altında çözüm aramamak en doğrusu. Olayları akışına bırakmalı, söz ve davranışların üzerinde fazla durmamaya dikkat etmeliyiz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder