16 Nisan 2016 Cumartesi

16 Nisan 2016 - Astrolozi


Ay, haftasonunun ilk gününde akşam saatlerine kadar Aslan burcunda kalacak; eğlenceyi, ilgi çekmeyi, şakalaşmayı, çocuklar gibi olmayı isteyeceğimiz bir gün. Yaratıcılığımızı, yeteneklerimizi hobilerimizi öne çıkarabilir, lüks ve keyif verici ortamlarda olmak isteyebiliriz. Eleştirilmek bugün bize göre değil, kesinlikle. Ancak övgüler ve iltifatlar içimizdeki aslanı tam olarak ortaya çıkarabilir.

08:25'te oluşacak Ay ve Uranüs arasındaki üçgen açı sayesinde yaratıcı zeka gerektiren konularda sabah erken saatlerde zihnimiz bir arı gibi çalışabilir. Gün erken başlayanların olumlu olarak yararlanabilecekleri bu görünüm sayesinde  rutin dışı, farklı tecrübeler dikkat çekebilir. Yeni tanışmalar, grup çalışmaları, rutin giden bazı şeylerde değişim yaratma, modernize etme ve özgürlük isteği çokça hissedilebilir.

20:48'te ise Ay ve Güneş arasında üçgen bir açı kesinlik kazanacak; tüm ilişki türleri, liderlik ve yaratıcılık, yetenek gerektiren işler açısından oldukça olumlu bir görünüm. Kendimizi hem fiziki hem pskolojik açıdan uyum içinde hissedebilir ve bunu etrafımıdakilere aksettirebiliriz. Hem iş hem eğlence aktiviteleri için, hem de girişilen her işte diğer zamanlara göre daha akıcılık yakalamak mümkün olabilir. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder