25 Nisan 2016 Pazartesi

25 Nisan 2016 - Astrolozi



Haftanın ilk gününde Ay, tümü ile Yay burcunda kalacak; daha dışa dönük, yaşama karşı olumlu ve iyimser yaklaşım içinde, yaşam sevinci ile dolu davranışlar öne çıkabilir. Sorunlardan kaçmayı istemek gezip tozma, eğlence yanlısı olmak bizleri değişik tecrübelere itebilir. Yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya, inançlarla ve yaşam felsefesi ile konuların gündeme gelebileceği bir gün var önümüzde.

08:45'te Ay ve Mars kavuşumu netlik kazanacak; bu transit etkileri altında her an sinirlenmeye hazır bir hal içinde olabiliriz. Tartışmalar, eleştiriler tehlikeli bir hal alabilir; kendimizi hasta hissedebiliriz. Öfkemizi bastırmak zorlaşabilir. Plansız, düşünülmeden girişilecek her konudan uzak durmakta yarar var.  Kendimizi zor olanı başarma yönünde cesaretli hissedebilir; ataklık gösterebiliriz. Fiziki güç gerektiren aktiviteler adına uygun bir sabah.

14:26'da Ay ve Neptün arasında oluşacak kare açı ise bilinçaltında yatan bazı endişeleri, korkuları, özgüvensizlikleri uyandırabilir. Hayallerimiz ve gerçekler birbirine uymayabilir. Önemli konularda karar vermek, hayati anlam taşıyan alanlarda önemli adımlar atmak adına pek uygun bir etki değil; yanıltıcı olabilir. Çevremize karşı hissedeceğimiz hassasiyet ise söylenenlere kolay inanmamıza neden olabilir. İlaç, alkol alımında dikkatli olmakta yarar var; alerjik reaksiyonlar artabilir.

22:46'da Ay ve Satürn kavuşacak; bazı duygularımızı kendimize saklamak, yalnız kalmak isteyebiliriz. Ortamlardan sıyrılma, yalnızlık duygusu, depresyona varabilecek karamsar düşünceleri besleyebilir. Bardağın boş tarafına odaklanmak kolaylaşabilir. Enerjimizi düşürmemeye, dinlenmeye, önemli konularda girişim yapmamaya özen gösterelim.


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder