31 Mart 2016 Perşembe

31 Mart 2016 - Astrolozi


Biraz melankolik, biraz eleştirici, biraz da ciddi ve soğuk görünebileceğimiz bir güne giriyoruz.. Ay, tümüyle Oğlak burcunda. Herşeyin doğru şekilde, ahlakına, sistemine uygun bir şekilde yapılmasını istememizden kaynaklanan, kontrollü ve çalışkan davranışlar içinde olacağız. Çevremizdekilerden de aynı şekilde davranmalarını istememiz, hırslı hareketlerimiz ilişkilerimizde sorunlara yol açabilir. Bazen amaçlarımıza ulaşırken, takip ettiğimiz yol, hedefimize ulaşmaktan daha fazla mutlu edebilir bizleri.

17:16'da Ay ve Neptün arasında oluşacak ılımlı etkileşim nedeniyle çevremizdekilerle daha rahat empati kurabilir, yardımlaşma içinde olabiliriz. Gerçeklerle hayallerimizi birbirinden ayrı tutabilmemiz mümkün. Oğlak burcunun ciddiyetini biraz yumuşacaktır Neptün enerjisi; böylece vericiliği ve acıma hisslerimizi arttırabilir. Yardım çalışmaları, yalnız kalarak yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenme, idealler konusunda sistem belirleme mümkün olabilir.

Dün gerçekleşen Merkür ve Pluto arasındaki kare açının ardından, 22:49'da Merkür ve Uranüs kavuşumu netlik kazanacak. Alışılmadık tartışmalara yol açabilir. İletişim konusunda hissedeceğimiz cesaret, bazen düşüncesizce konuşmalara itebilir. Yenilikçi, yaratıcı düşünceler, farklı metotlar, faydalı buluşlar oluşabilir. Bilim, teknik, elektronik, astronomi gibi konularla ilgilenmek adına çok uygun. Çabuk düşünme ve iletişim trafiğinin artışı, pratik ve akılcı çözümleri beraberinde getirebilir. Pluto etkisi ile yine de dikkatli olmakta yarar var; zira trafikte, ulaşımda, iletişimde çeşitli kazaları beraberinde getirebilir.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder