5 Mart 2016 Cumartesi

6 Mart - 12 Mart 2016 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Pazar günü Mars 9. evinizdeki Yay burcuna geçecek; 28 Mayıs'dan sonra tekrar retro hareketi ile Akrep burcuna geri dönecek. Bu konum yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya alanlarında mücadele gerektiren konulara işaret ettiği gibi enerjiniz bu dönemde yurkarıdaki alanlarda daha aktif çalışabilir. Zorluklar oluşabilir, yeni başlangıçlar adına cesaret bulabilirsiniz. Yurt dışı seyahatlerinizde dikkatli olmakta fayda var. Bilgi için mücadele anlamına gelecek bu etki ayrıca geleceğe dönük hedefleriniz, idealleriniz için de size güç verecektir.. Çarşamba günü 12. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki 4 ay için psikolojik açıdan yorucu bu görünüm kontrol dışı gelişmelere neden olabilir. Özellikle yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahatlerle bağlantılı işlerinizde sorunlar, uzak akrabalarınızdan gelebilecek hastalık haberleri, kendi sağlığınızla ilgili gelişmeler bu dönemin günlük yaşamınızda yorgunluklara neden olabileceğine işaret ediyor. Kişisel gelişim, bilinçaltı ve manevi çalışmalara daha fazla yer vermek sizi dinlendirebilir. Çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle ilişkilerinizde gerginlikler, problemler oluşabilir; yardımcılarınızla sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu alanlarda önlem almaya daha fazla görev bilinci ile hareket etmeye özen gösterin. İş ve çalışma şartları ile ilgili bazı hukuksal konular karşısında zorlanabilirsiniz. Bu gelişmeler sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Dikkat dağınıklığı, özgüven eksikliği, bilinçaltı endişeler kafa karıştırıcı çalışabilir. Üzerinize düşen sorumlulukları yerine getirmenin önemi bu dönemde çok fazla. Cumartesi Venüs, 5 Nisan'a kadar kalmak üzere Balık burcuna yerleşecek; içsel yükselecek sevgi ihtiyacı ve melankoliyi besleyecek bu transit, sanatsal yetenekler açısından çok olumlu. Yardımlaşma, merhamet, sevgi hislerinde artış görülebileceği gibi, bu duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Gizli sayılabilecek her türlü davranıştan uzak durmakta fayda var; dedikodular, gizli düşmanlıklar sizi yorabilir. Platonik duyguların da yükseleceği bu süreçte, sonu olmayan ilişkilere neden olabilir, dikkat..











Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazar günü Mars, 8. evinizdeki Yay burcuna geçecek; 28 Mayıs'a kadar sürecek bu seyahatin ardından retrosu sırasında Akrep burcuna geri dönecek. Bu transit bazı dış etkenlerin iç dünya düzeninizi bozmasına neden olabilir. Tesadüfen tanıştığınız bazı kişilerin yaşamınızda önem kazanması, bazı tehlikelerle ve düşmanca davranışlarla karşılaşmanız muhtemel. Kriz içerebilecek durumlar karşısında sert tavır alabilir, korkusuzca karşılık verebilirsiniz. Ruhsal açıdan yorucu bu görünüm bazı hastalıklar için ameliyat olasılıklarından da haber vermekte. Ortaklaşa gelir, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras veya nafaka gibi işlemler için mücadele vermek, uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Bu sırada borç alıp vermek, yatırım yapmak pek akıllıca olmaz. İçsel olarak küçük, büyük önemli değişiklikler yaşayabilirsiniz. Araştırma, konsantrasyon gereken bazı durumlarda gerçeğe ulaşma dürtünüz ise yoğun çalışacaktır; gizli olana merak artabilir. Çarşamba günü 11. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; içinde bulunduğunuz sosyal ortamlar, dernekler, klüpler ve grup çalışmaları açısından sizi zorlayabilir. Sosyal yaşamdaki gelişmeler maddi açıdan problem yaratabilir. Dost çevrenizden bazı kişilerle aranızda maddi ya da inat, kıskançlık içeren konular problem yaratabilir. Anlayış göstermeniz, fedakarlık yapmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili bazı kamusal kesintilerle ilgili sorumluluklar, görevler sizi yorabilir. Yeni tanışmalar, yeni çevreler içindeki tutumunuz önem kazanabilir, ancak diğerlerine kulak vermeniz Tutulma sürecinde önemli. Ego ve kibir çatışmalarına karşı dikkatli olmakta fayda var. Bazı ilişkilerinizi sorgulayacak, belki bazı dostluklarınızda daha yakınlık sağlayacaksınız. Cumartesi Venüs, 5 Nisan'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Balık burcuna yerleşecek; sosyal yaşamın hareketlenmesi, yeni dostluklar, davetler, organizasyonlar mümkün. Dostlarınızdan destekler alabilir, keyifli anlar paylaşabilirsiniz. Bazı aşkların gündeme gelmesi için davetler önemli rol alabilir.. 

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Pazar günü Mars, 7. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; 28 Mayıs'a kadar sürecek bu seyahat ardından retro hareketinde Akrep burcuna geri dönecek. İkili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik alanlarında mücadele gerektiren konular gündeme gelebilir. İlişkilerinizde daha cesaretli ve atak olmanızı sağlayacak bu görünüm tatlı sert tartışmalara neden olabilir. Rekabetçi ortamlarda göstereceğiniz kararlılık işinize yarayabilir. Bazı konularda hukuksal tartışmalar oluşabilir. Sosyal ilişkilerinizde yaşanabilecek yoğunluk, bazı ilişkilerde şimdiye kadar ortaya dökmeye cesaret gösteremediğiniz konular bu süreçte gündeme gelecektir. Çarşamba günü 10. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; kariyeriniz, otorite figürleri ve büyüklerinizle ilişkileriniz, toplum önünde sergilediğiniz duruşunuz ve ünvanlarınızla ilgili gelişmeler Tutula sürecinde gündeme gelebilir. Yeni bir kariyer fırsatı, evlilik ya da boşanma, sorumluluk ve görevlerde artış, aileniz ve işiniz arasında kalabileceğiniz durumlar Tutulma etkisi ile yaşanabilir. Bazı ortaklık durumlarında, hukuksal konularda önemli gelişmeler yaşanabilir. Endişe ve korkularınız yeni gelişmeler sırasında sizi yorabilir; özgüveninizi besleyecek, keyif ve mutluluk bulacağınız görevlerde bulunmak bu süreçte oldukça önemli. Sizi yoran, bıktıran bazı detaylar yaşamınızdan eksilecektir; bu değişimlere ayak uydurmak bu süreçte yaşayacağınız gelişmeler olabilir. Cumartesi Venüs, 5 Nisan'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Balık burcuna geçiyor; bu süreçte yukarıda bahsettiğimiz kariyerinizle ilgili detaylarda destek verici, büyüklerinizle olumlu ilişkilere neden olacak bir transit. Otorite figürleri ile aranızda sevgi alış verişleri, affedici ve merhamet göstereceğiniz durumlar oluşabilir. Mesleki ortamlarda kutlamalar, organizasyonlar yaşanabilir. Kariyerinizde kadın figürlerinden destekler bulabilir ancak bu süreçte tembellik gösterebilirsiniz, dikkat..











Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Pazar günü Mars, 6 evinizdeki Yay burcuna geçecek; 28 Mayıs'a kadar sürecek bu seyahat ardından retro hareketinde Akrep burcuna geri dönecek. Bu süreçte kişisel egonuz iş alanınıza ve çalışmaya yönelecektir. Yoğun çalışma dönemine işaret eden bu transit, çok iş başarmanın gururunu yaşatabilir. Bu transitin en olumlu yanı, çalışmaktır. Hizmet verme, başkaları için uğraşma yoğunluk kazanabilir ancak emir almakta zorlanabilirsiniz. İşverenlerle, iş arkadaşları ve müşterilerle tartışmalar oluşabilir. Sağlık açısından ise bulaşıcı hastalıklar, kazalar, aşırı çalışmaktan fiziki savunmanın düşük olması, stres oluşabilir. Kişisel bakım türünden fiziksel aktiviteler için ise oldukça uygun bir dönem. Hırsızlık olaylarına, bir şeyinizin çalınmasına karşı temkinli olmakta yarar var. Yardımcılarınızla aranızda zorlayıcı gelişmelere karşı da önlem almakta yarar var. Çarşamba günü, 9. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, yeni tecrübeler açısından yenilikler oluşabilir. Çalışma ortamınızda bu konularda sorumluk ve görevlerinizi yerine getirmeniz önemli. Eksiklik hissettiğiniz bir konuda eğitim almak isteyebilirsiniz. Yabancı kültürlerle ilgili olarak bazı bürokratik işlemler vakit alabilir, uzak akrabalarınızdan hastalık haberleri alabilirsiniz. Eğitim açısından zorlayıcı bir süreç olabilir; stres yaratabilir. Bilgiye olan merakınızın yoğun olacağı bu süreçte, hedeflerinizde net olmanız önemli; kafa karışıklıklarına, özgüveninizi düşürecek konulara karşı dikkatli olmakta fayda var. Yeni, farklı tecrübeler, yardımlaşma, inançlara ve fikirlere saygı göstermek, detaylar konusunda titiz davranmak önem kazanacaktır. Cumartesi Venüs, 5 Nisan'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Balık burcuna ayak basıyor; tutulmaya bu süreçte destek verecektir. Yukardıa saydığımız konularda daha barışçıl olabilmeniz mümkün; özellikle hukuksal konularda affedicilik işinize yarayabilir, kazançlı çıkabilirsiniz. Yurt dışı ile ilişkilerinizde gelir sağlayabilir, yabancı biriyle bir aşk gündem oluşturabilir. Ancak eğitim konusunda tembellik etmemeye dikkat edin..











Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Pazar günü Mars 5. evinizdeki Yay burcuna geçiş yapacak; 28 Mayıs'a kadar sürecek bu seyahat ardından retro hareketinde Akrep burcuna geri dönecek. Yetenekleri ortaya koyma, etrafınız kim olduğunuzu gösterme açısından olumlu bir dönem. Kendinize olan güveniniz artabilir ve iddiacı olabilirsiniz. Artan enerji, eğlence, spor ve risk içerebilecek işler alanında kullanılabilir. Aşk ilişkilerinde cesaret arttıracak bu görünüm istediğinizi elde etme konusundan da kararlılık verecektir. Çocuklarınızla ilişkilerinizde fikir ve davranışlarla ilgili tartışmalar oluşabilir; onları anlamak güçleşebilir. Kumar tarzı zevkler artabilir ve değişik tecrübelere meyil edebilirsiniz. Çarşamba günü ise 8. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; ortaklaşa gelir, kredi, vergi, sigorta, burs, prim, miras ve nafaka alanlarında dikkatli hareket etmenizi söylemekte. Harcamaları dengeleme, çocuklarınız ve riskli yatırımlarınızla ilgili harcamalarda dikkatli davranma önümüzdeki bahar döneminde önem arz edebilir. Eş ya da ortaklıklarla ilgili gelir konusunda çeşitli yorucu gelişmeler yaşanabilir. Bazı arzularınıza, tutkularınıza set çekmek durumunda kalabilirsiniz. Maddi konularda sistem oluşturma, farklı deneyim alanları konusunda fikir üretmek, bu alandaki endişelerinizle yüzleşme söz konusu olabilir. Kriz içerebilecek bazı durumlarla ilgili olarak kontrolü ele alabilmeli ve iradenizi kullanabilmelisiniz. Maddi ve manevi değerlerinizle ilgili bir sınav süreci var önünüzde. Cumartesi ise Venüs, 5 Nisan'a kadar  kalmak üzere 8. evinizdeki balık burcuna yerleşiyor; iç dünyanızda yerleşmiş olan bazı düşüncelerinizde değişiklik yapmak, rahatlamak adına uygun bir süreç. Psikolojik çalışmalar adına olumlu kullanılabilir; dilinizi ve fikirlerinizi ustalıkla kullanabilirsiniz. Müşterek sahip olunan değerler, miras konuları, vergi, harç gibi kamusal ödemelerle ilgili girişimler yapılabilir; resmi ve kamu kuruşluşlarındaki işleriniz yoğunlaşabilir. İlişkilerimizi sorgulamak, yakın arkadaşlıklarda bazı faktörlerin daha görünür olması etkileri arasında. Özel bir gayretimiz olmadan gelecek maddi bir desteğin de habercisi olabilir...











Başak Burcu ve Yükselen Başak
Pazar günü Mars 4. evinizdeki Yay burcuna geçecek; 28 Mayıs'a kadar sürecek bu seyahat ardından retro hareketinde Akrep burcuna geri dönecek. Bu transit geçmişte kazanılmış ve kafalarda bilinçsizce yer ederek temel oluşturmuş enerjileri ateşleyebilir; bunlardan kaynaklanan çeşitli hal ve tavırları aktif duruma getirebilir. Nedenini anlamadığınız tartışma ve mücadelelere girebilir ve istemediğiniz halde kırıcı olabilirsiniz. Aileniz, eviniz ve ebeveyn konularında hızlanma ve çok çalışma oluşabilir. Aile içinde bazı çekişmeler yaşanabilir; ev ve gayrimenkul ile ilgili harcamalarınız artabilir. Aile büyüklerinizin bazı hastalıkları, ev kazaları oluşabilir; dikkatli olmakta fayda var. Çarşamba günü 7. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik ve rekabet içeren ilişkilerinizde önümüzdeki bahar döneminde üzerinizde baskı hissettirebilir. Sorunlu ilişkilerde bitişler, sarsıntılar oluşabilir. Ev, aile, gayrimenkul ile ilgili olarak bazı anlaşmalar, sözleşmeler hukuksal problem içerebilir. Aile büyükleri ile ilgili sorun, taşınma konuları öne çıkabilir. Bu dönemde hedeflerinizde net olmaya ve değişik bakış açıları ile olayları ele almaya özen gösterin ve karamsar düşüncelerden uzak durun. Aşırı iyi niyet ise bazı suistimallere neden olabilir; dikkatli olmakta yarar var. Cumartesi ise Venüs, 5 Nisan'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Balık burcuna geçiş yapacak; bu dönemde ilişkilerinizde iletişim hızlanacağı gibi sosyal yaşamınız da hareketlenebilir. Saygı duyduğunuz ve güvendiğiniz kişilerden fikir danışabilirsiniz. Duygularınızı karşınızdakilere ifade edebilme fırsatı bulabilir bazı imzalar atabilirsiniz. Ortak yapılack çalışmalar fayda sağlayacağı gibi çiftlerin karşılıklı anlayış içinde olması bazı problemlerin de çözülmesine yardım edebilir. Bazı yasal konularda bile orta noktada buluşma ihtimali artacaktır...

Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Pazar günü Mars 3. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; 28 Mayıs'a kadar sürecek bu seyahat ardından retro hareketinde Akrep burcuna geri dönecek. Kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevreniz ile olan yaşam temponuz yükselebilir. Bunun yanında bu kişilerle tartışmalar oluşabileceği gibi düşüncelerinizi kararlı bir şekilde ifade etme dürtünüz yükselebilir. Konuşma tarzınız, kendinizi ifade edişiniz sertleşebilir. İletişim cihazları ve ulaşım araçlarınızda arızalar olabileceği gibi kazalara da açık hale gelebilirsiniz. Bilgiye olan merakınızda artış, ticaret, yayıncılık ve nakliye alanlarında cesaret göstermeniz gereken durumlar oluşabilir. Tatil programları yapılabilir. İletişim ve ulaşım harcamaları arttırabilir. Çarşamba günü 6. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; görev ve sorumluluklarınızı bilmenin, kendinizi kontrol etmenin önemi önümüzdeki bahar döneminde önem kazanacak. Yaşamak için gerekli şeyleri yapmak, çalışma teknikleri, çevre koşulları üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Çalışma arkdaşları, müşteriler, yardımcılarınız ile ilgili bazı zorlayıcı durumlar oluşabilir. Detaylar sizi epey yorabilir. Bazı kronik rahatsızlıklarınız bu dönemde aktive olabilir; sağlığınıza önem vermeniz gerekmekte. Bazı dedikodulardan, gizli düşmanlıklardan haber almanız muhtemel; gizlilik içeren konulardan uzak durun. Trafikte, seyahatlerde, eğitim alanlarında dikkat eksikliğinden kaynaklanabilecek sorunlara karşı temkinli olmakta fayda var. Cumartesi, Venüs, 5 Nisan'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Balık burcuna geçiş yapacak; fikirsel zenginlik, organize olabilme, ifade edebilme yeteneğinde artış  sayesinde iş ilişkilerinizde karşılıklı anlayış söz konusu olabilir. İşveren ve çalışanlar arasında ilişkilerde düzelme, var olan problemlere çözüm üretebilme söz konusu. Diğer yandan eleştirici ve dedikodu içeren söylemlerden uzak durmakta fayda var.  Sağlık kontrolleri, kişisel bakım uğraşları, yardımlaşma işleri açısından da olumlu kullanılabilir. Bu dönemde eğlence, rahatlık, zevk gibi konuları bir tarafa bırakarak günlük gereksinimlere eğilmek daha doğru. Beden sağlığına, temizliğe, giyim kuşama olan ilgi artabilir. 











Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Pazar günü Mars 2. evinizdeki Yay burcuna geçiş yapacak; 28 Mayıs'a kadar sürecek bu seyahat ardından retro hareketinde Akrep burcuna geri dönecek. Sahip olma dürtünüz yükseleceğinden gereksiz harcamalar da artış olabilir. Ödemeler, masraflar artabilir. Kabul ettiğiniz değerleri karşınızdakilere ispat etmek, inatçılık yapılabilir. Gelirinizle ilgili olarak girişimlerde cesaret ve ataklık göstermeniz, koşuşturmanız da muhtemel. Maddi tartışmalar, çekişmeler yapılabilir. Çarşamba günü 5. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki bahar aylarında yetenek ve yaratıcılık gerektiren alanlar, sosyal ve eğlence yaşamınız, aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkileriniz, sanatsal çalışmalarınız açısından hareketli bir sürece giriyorsunuz. Bu durum harcamalarla ilgili olarak endişeleri de beraberinde getirebilir. Bu konularda grup çalışmalarınz, beraber verilecek kararlara önem verin. Davetler, organizasyonlar, aktiveler artabilir. Sevgilinizle bası konularda tatlı sert tartışmalar, çocuklarınızla ilişkinizde sorumluluk ve görevlerin öne çıkması muhtemel. Bazılarınız bu süreçte bebek sürprizi ile mutlu olabilir, yalnız olanlar arkadaş çevreleri aracılığı ile yeni tanışmalar yaşayabilirler. Diğerlerini dinlemekten çok yaşamın merkezine kendinizi oturtmak isteyebilirsiniz; her şeyi kontrol etmeye kalkışmayın. Cumartesi günü Venüs, 5 Nisan'a kadar kalmak üzere yine 5. evinizdeki Balık burcuna yerleşecek; düşüncelerinizi sanatsal bir tarzda ifade edebilme imkanı bulacaksınız. Zihinsel beceriklilik gereken konularda etkili olabilir, kendinizi daha genç hissedebilirsiniz. Şakacı, eğlenceye meyilli, aklınıza geleni, oynanması gereken oyunlar gibi algılayabilirsiniz. Aşk yaşamınızda ve çocuklarınızla ilişkinizde iletişim ve ifade yeteneğiniz önem kazanabilir. İyi vakit geçirme, keyif çatma, sanatsal aktiviteler, kumar tipi girişimler, gönül maceraları artabilir. Yeni romantik bir aşkın da habercisi olabilecek bu transit bazılarınız için bir bebk sürprizi oluşturabilir...












Yay Burcu ve Yükselen Yay
Pazar günü Mars burcunuza yerleşecek; 28 Mayıs'a kadar sürecek bu seyahat ardından retro hareketinde Akrep burcuna geri dönecek. Günlük aktiviteleriniz ve enerjiniz artacağından günüzü göstermek dürtüsü ilişkilerinizde de zorluk yaratabilir. Sinirlilik, kavgacılık diğer zamanlara göre daha fazla olabilir. İddiacı yanınız, üstünlük taslama yanınız tartışmaları sizin başlatmanıza neden olabilir. Fiziki güç gerektiren her konuyu rahatlıkla ele alabilir ancak bunun yanında hızlı hareket etme ve yorgunluktan dolayı ise bazı hastalıklara ve kazalar açık hale gelebilirsiniz. Enerjinizi dengeli kullanmaya özen gösterin. Çarşamba günü 4. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki bahar aylarında ev, aile, ebeveyn ve gayrimenkul konularında sizi zorlayabilecek bir görünüm. Aile büyükleriniz ve aile üyeleri ile ilgilenmek durumunda kalabilir, emlağınızla ilgili hukuki gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ailenizle ilgili sorumluluk ve görevler konusunda üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Geçmiş ve hatıralar daha fazla kafanızı meşgul edebilir. Eviniz ve mesleğiniz arasında kalabilir, duygusal olarak huzursuz bir dönem geçirebilirsiniz. Dış dünyadan kopma, aile ile daha fazla vakit geçirme görülebilir. Cumartesi de Venüs, 5 Nisan'a kadar kalmak üzere yine 4. evinize geçecek; aileniz ve hanenizle ilgili konularda ilişki trafiğinizde artış görülebilir, emlak konularında ise kar amaçlı çalışmalar yapılabilir. Özel hayatınız sizi için önemli hale gelebilir, derinlerde kalmış düşüncelerinizi ifade edebilebilirsiniz. Geçmiş ve bugün arasında ilişki kurabilir ve şimdi bazı problemlere çözüm bulabilirsiniz. Aile yaşamının sıcaklığı sizi daha fazla çekeceğinden evde daha çok vakit geçirebilirsiniz. Problemli aile ilişkilerinde düzelme şansı bu süreçte var. Haneniz için alış verişler, estetik dokunuşlar yapılabilir..









Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Pazar günü Mars 12. evinizdeki Yay burcuna geçecek; 28 Mayıs'a kadar sürecek bu seyahat ardından retro hareketinde Akrep burcuna geri dönecek. Hoşgörüye, özgüvene, esnekliğe sahip olmanın önemi bu süreçte büyük. Bastırılmış duygular, geçmişten gelen halledilmemiş problemler, endişeler, korkular uyanabilir. Bazı durumlar kontrolünüz dışı ters gidebilir. Enerjiniz de düşük olacağından, bazı rahatsızlıklar uyanabilir. Psikolojik açıdan zor bir süreç. Bazı hırsızlık olaylarına karşı temkinli olmakta fayda var. Bu zamanda yapılacak en iyi şey, bilinçaltı, ruhani, psikolojik çalışmalara ağırlık vermek, sanatsal çalışmalarda aktif rol almak, hayırseverlik aktivitelerine katılmak. Gizli sayılabilecek her davranıştan uzak durmak önemli. Bunun yanında duyacağınız bazı haberlere sinirlenebilir ve üzülebilirsiniz. Çarşamba günü ise 3. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki bahar aylarında yakın çevreniz, komşularınız ve kardeşlerinizle aranızda fikir çatışmaları, kontrol dışı gelişmeler, oluşabilir. Trafikte, iletişimde, seyahatlerinizde dikkatli olmakta yarar var. Özellikle eğitim konusunda konsantrasyon problemleri sorun yaratabilir. Alacağını araç, gereç ve cihazlarla ilgili olarak titiz davranmakta yarar var. Yakın çevrenizde üzücü gelişmeler oluşabilir. Cumartesi Venüs ise 5 Nisan'a kadar kalmak üzere yine 3. evinize yerleşecek; yakın sosyal çevreniz ve faaliyetleriniz daha keyifli hale gelebilir ve yaşamınız canlanabilir. Çevrenizi güzelleştirmek, sanatsal konularda belki eğitim, seyahat, iletişim, yayıncılık, ticaret, nakliye alanlarında kar imkanı oluşabilir. Kendinizi ifade tarzınızda sevgi ve barışçıl duygular öne çıkabilir...











Kova Burcu ve Yükselen Kova
Pazar günü Mars 11. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; 28 Mayıs'a kadar sürecek bu seyahat ardından retro hareketinde Akrep burcuna geri dönecek. Hedeflere ulaşma, birlikte çalışarak ortak amaçları gerçekleştirme adına çok uygun. Kişisel çalışmalardan çok grup faaliyetleri bu süreçte fayda getirebilir. Ancak kendinizi fazla öne çıkarma bazı dostluklarda sorun yaratabilir. Olumsuz açılarda dost çevrenizle ilgili tartışmalar sizi üzebilir. Birlikten kuvvet doğar prensibi, en iyi bu süreçte kullanılabilir. Çarşamba günü 2. evinizdeki Balık burcunda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki bahar aylarına etkili olacak bu görünüm maddi konularda bazı kriz içerbilecek durumlara işaret etmekte. Mesleki anlamda bazı engeller, otorite figürleri ya da büyüklerinizle ilişkilerinizde bazı baskılayıcı gelişmeler gelir gider tablonuzda, maddi, manevi değerlerinizle ilgili problem yaratabilir. Baı haritalarda emeklilik, burs, prim, miras, nafaka gibi kamusal konularda yoğunluk oluşabilir. Kariyerinizde yeni bir sistemin inşaası ile ilgili olarak yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Bütçe dengenizle direkt bağlantılı bu tutulma sürecinde ayağınızı yorganınıza göre uzatmaya dikkat edin; zira harcamalarınız artabilir. Cumartesi ise Venüs de, 5 Nisan'a kadar kalmak üzere yine Balık burcunun bulunduğu 2. evinize yerleşecek; bu daha olumlu bir döneme işaret etmekte. Bu süre içinde gelirlerinizle ilgili olarak hareket edebilir, maddi kazanç sağlayabilir, parasal alanda güvendiğiniz kişilerden yardım alabilirsiniz. Özellikle giyim, kuşam, mücevher, kozmetik, süs eşyaları ve eğlence amaçlı masraflara neden olabilecek bu transit sırasında her türlü mali işlerinizi ele almak, tutulma etkilerini hafif atlatmanıza yardım edebilir..











Balık Burcu ve Yükselen Balık
Pazar günü Mars 10. evinizdeki Yay burcuna yerleşecek; 28 Mayıs'a kadar sürecek bu seyahat ardından retro hareketinde Akrep burcuna geri dönecek. Başarı hırsı, mesleki yükselme, kabul edilme, güçlü olma gibi arzuları canlandıran bu görünüm, amaçlar doğrultusunda iyi yönlendirilirse önemli adımlara neden olabilir. Kendi kendinizin patronu olabilir, projelerinizi sonuna dek uygulayabilirsiniz. Ancak otorite figürleri ve büyüklerinizden emir almak, kontrol edilmek adına olumsuz; ani bir benlik kışkırtısı sonunda düşünmeden iş bırakmalara, tartışmalara götürebilir, görevden el çektirilebilirsiniz. Gerekli gereksiz münakaşalardan uzak durmakta yarar var. Aile büyüklerinizle ilgili bazı problemler yaşanabilir; ancak hedeflere ulaşma yönünde motivasyon bulacaksınız. Çarşamba günü burcunuzda Güneş Tutulması gerçekleşecek; önümüzdeki bahar aylarında sizi direkt etkileyecek bu görünüm tüm ikili ilişkiler, mesleki konular, sağlığınızla ilgili durumları öne çıkarabilir. Hukuksal baı sorunlar oluşabilir; karar beklediğiniz davalarınızla ilgili zorlayıcı gelişmeler yaşanabilir. Güvendiğiniz kişilerden fikir almaya özen gösterin. İkili tüm ilişkilerinizde sorumluluk ve görevleriniz, olaylara tarafsız yaklaşmanızı engelleyebilir; ortaklık ve evlilik alanlarında önemli, ses getirebilecek gelişmeler yaşanabilir. Fedakarlık yapmanız gereken durumlar yaşanabilir. Cumartesi ise Venüs, 5 Nisan'a kadar kalmak üzere yine burcunuza geçecek; bu sakinliğinizin artmasına imkan tanıyacaktır. Mücadeleden ziyade uzlaşmaya gayret etmek, arkadaşlık kurmak, tatil yapmak, sosyal ilişkileri güçlendirmek, eğlenmek ve estetik görünümle ilgilenmek açısından çok olumlu. Aşık olmasanızda da beğenilme ve sevilme ihtiyacı oluşabilir. Sağlık açısından da olumlu etkilere sahip bu transit sırasında tembellik hissi de artabilir. Çevrenizde arası bozuk arkadaşlarınızı barıştırma çabaları için aracılık yapabilirsiniz.. 





Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder