13 Mart 2016 Pazar

13 Mart 2016 - Astrolozi


Ay, günün büyük bölümünü Boğa burcunun istikrar ve kalıcılık arayan özelliklerini vurgulayacak. Yenilik yerine alışık olduğumuz düzenlerde belki haftanın son günü alması nedeniyle dinlenmeye özen gösterebiliriz. Yaşamın keyif verici yanları daha fazla dikkatimizi çekebilir, yeme içme konusunda abartıya kaçabiliriz.

01:40'te Ay ve Pluto arasında oluşacak üçgen açı sayesinde güçlü derinleşme arzusu belki inatçılık üzerimizde etkili olabilir. Görünenin ardındaki gerçekleri araştırmak, olaylaı kontrol etme yönünde güç ve irade gösterebilmek mümkün. Yoğun bir duygusallık baş gösterebilir.

08:18'te Ay ve Chiron arasında oluşacak ılımlı görünüm ile hatalarımızı, eksik yanlarımız kabullenici bir şekilde ele alabilmek bu sabah erken uyananlar için mümkün. Kendimizi daha sağlıklı hissedebilir hatta bazı gerekli gördüğümüz noktalarda pratik çözümler tesbit edebiliriz. Kişisel bakım belki bazı kürler uygulama isteği yoğun olabilir.

09:20'de Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak üçgen açı ile yaşama geniş çerçeveden daha iyimser bir bakış açısı ile yaklaşmamız mümkün. Bazılarımız için kalabalık kahvaltı sofraları keyif verici olabilir hatta yeni tanışmalarla karşılaşabiliriz. İstikrar ve sabır gerektiren hayat görüşümüzle ilgili ileriye dönük hedefler belirlemek de bu saatlerde mümkün.

11:46'de Ay ve Güneş arasında oluşacak olumlu etkileşim sayesinde duygularımız ve mantık arasındaki dengeyi oluşturabilir, kararlarımızda duygularımızı işe karıştırmadan hareket edebiliriz. İlişkilerimizden destek alabilmek belki, beraberce uyumlu yapılacak aktiviteler  yapmak adına olumlu bir transit. Liderlik özelliklerimizi öne çıkarabilir, yeteneklerimizi kullanabiliriz. Ay, bu açının ardından 23:03'te İkizler burcuna geçene kadar boşlukta kalacak. Haftanın son günü olması nedeniyle, günü dinlenmeye ve keyif çatmaya ayırmak, dostlarla bir araya gelmeye ayırabiliriz.

23:03'te ise Ay'ın İkizler burcuna geçişi sayesinde, bilgiye olan ilgimiz artabilir. Konular arasında hızlı geçişler yapabilmek, yoğun sohbetler, bilgi alış verişleri yaşamımızı sanki hızlandırıyormuşcasına etki edebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder