21 Mart 2016 Pazartesi

21 Mart 2016 - Astrolozi


Ay, haftanın ilk gününde tümüyle Başak burcunda seyahat edecek; hayata karşı tavrımız daha pratik, daha maddesel, analizci ve detaycı olabilir. Zekamızı günlük işlerimizde rahatlıkla kullanabilir, attığımız adımlarda ise sistemli davranabiliriz. Her türlü sıkıcı işle başa çıkmak adına uygun bir gün. İşlerimizi listeleyebilir, kontrol edebilir, ölçüp biçmeden hareket etmeyebiliriz. Rahatlamak ve dinlenmek pek bugüne uygun değil. Bazı huzursuzluklar ise eleştirici yanımızı rahatlıkla uyandırabilir.

05:13'te Ay ve Mars arasında oluşacak kare açı maalesef erken uyananlar için agresyona davetiye çıkarabilir. Ayakta olanlar için kazalara açık bir saat olduğunu söylemeliyiz. Düşüncesiz, dikkatsiz ve acele davranışlar, sorun yaratabilir. Ufak detaylar bile sinirimizi zıplatabilir, ilişkilerimizde problemlere neden olabilir. Dikkatli olmakta yarar var. Erken saat olmasına rağmen eğer fiziki güç gerektiren işleriniz varsa, fazlasıyla cesaret ve ataklık gösterebilirsiniz.

15:59'da Ay ve Neptün karşıtlığı netlik kazanacak. Zayıflık, güvensizlik, karışık duygularla birlikte maalesef endişe hislerimizi besleyebilecek bir transit. Aşırı şüphecilik, yanlış kararlara neden olabilir. Ufak detaylar cesaret kırıcı rol alabilir. Başkalarınız ya da olayları anlamak şöyle dursun, kendimiz hakkında bile yanlış düşünebiliriz. Önemli kararları bu saatlere bırakmamakta yarar var.

18:13'te ise Ay ve Venüs karşıtlığı nedeniyle, her istediğimizi kolayce elde edebiliriz düşüncesi, hele ki Neptün gücü ile birlikte  bizleri yanıltabilir. Karşımızdakilerin fikirlerini umursamadan, olayları sadece kendi tarafımızdan yorumlamak, karşımızdakileri eleştirmek söz konusu. İlişkilerdeki bazı uyumsuzlukların netleşebileceği br akşam üzeri diyebiliriz. İsrafa, yeme ve içmede, konuşmada abartılara neden olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder