17 Mart 2016 Perşembe

17 Mart 2016 - Astrolozi


Ay, tümüyle günü Yengeç burcunda ilerleyerek geçirecek.. Koruma içgüdümüz, etrafımızdakileri de en az kendimiz kadar kollama yönünde bizi zorlayabilir. Ev, aile ve vatan konularının önde olması muhtemel. Duygusal iniş çıkışlar bizi ele geçirebilir. 

10:00'da Ay önce Jüpiter ile ardından da 10:07'de Pluto ile bir karşıtlık yapacak; bu hafta bütünüyle etkili olan Jüpiter ve Pluto üçgeni böylece daha belirgin hale gelecektir. Yeniden yapılandırmak istediğimi konularda bizlere oldukça destek verecek bir görünüm. 13:59'da oluşacak Ay ve Uranüs karesi ise biraz içsel huzursuzluklara, telaşa ve değişim isteğine neden olabilir ve olaylar hızlanabilir. Kisişel ve sosyal yaşamımızda değişimler yaratmak, güç kullanımı, yetki artışı enerjisi verebilir; ama tabii bunu hazırlıklı olduğumuz konularda ele alabilirsek başarılı olabiliriz. Aksi halde Uranüs'ün yıldırım hızıyla ve Pluto'nun yerle bir edici özellikleriyle hatalı davranışlara geriye dönülmesi imkansız olabilecek gelişmelere neden olabilir. Yeni kaynaklar bulma, olanak yaratma, beceriklilik, iyimser radikal çözümler üretme ve alçakgönüllü hareket etme yönünde olumlu kullanamaya özen göstermek gerek. 18:33'de Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak ılımlı etkileşim ile çevremizdekilerden de bu yönde destek alabilmemiz mümkün görünmekte.

13:39'da Merkür ve Chiron kavuşumu netleşiyor; tüm gün etkili. Ayrıca Ay önce 17:53'te Chiron ile ardından da 18:17'de Merkür ile üçgen açı içinde olacak. 20:09'da oluşacak Merkür ve Güney Düğüm kavuşumuna zaten Ay da 18:33'de Kuzey Düğüm üçgeni ile hareket kazandıracak. Bu açı grubu da gün boyu enerjisini hissettirir durumda. Karışık gelebilir; ancak geçmiş tecrübelerden dersler çıkarmak adına harika bir etki. Kanayan yaralarımıza merhem bulmak adına hatalarımızdan çıkarımlar yapabilmek, yakın çevremize fikirlerimizle rehber olurken aslında keni sorularımıza cevap bulabilmek mümkün. Geçmişin karamsar köşelerine takılı kalmak yerine, yeni farklı bakış açıları, yaratıcı çözüm yollarına iyimser bakış açısı ile odaklanmak bir çok problemi akıl ile çözebilmemize yardım edebilir. Duygularımızı fazla işin içine karıştırmadan yol alabiliriz. Tüm fiziksel ya da psikolojik rahatsızlıklar açısından da olumlu bir akşam denebilir. Ancak bu görünümlerin olumsuz yönlerinde ise iletişim zorlukları, kararsızlık, geçmiş yüzünden kendimizi suçlama, engellendiğimizi ve fikirlerimizin değer görmediğini düşünme, maalesef akşamı cehenneme çevirebilir.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder