24 Mart 2016 Perşembe

24 Mart 2016 - Astrolozi


Ay, dün gerçekleşen Ay Tutulması'nın ardından tümüyle Terazi burcunda kalacak; ilişkiler, evlilik, hukuksal ve politik konular öne çıkabilir. Tek başımıza olayları halletmekten çok ortaklaşa konulara meyledebiliriz. Konulara objektif yaklaşım göstermek daha önemli olacağından, problemleri tüm bakış açıları ile değerlendirmek en doğrusu olabilir. Bazı durumlarda kararsızlıklar yaşayabiliriz; diğerlerinin fikirlerine kulak vermekte yarar var.

07:12'de Chiron ve Güney Düğüm kavuşum netlik kazanacak; bir kaç gün etkili bir transit. Bizleri karamsarlığa, olumsuz detaylara yöneltmeye müsait. Ancak geçmiş tecrübelerden dersler çıkararak, hedef belirlemek, belki gerekli düzeltmeleri yapabilmek, geleceğe dönük olarak hatalarımızı hafifletebilir. Bazı rahatsızlıkların nüksetmesine de neden olabilecek bu görünümde fiziki enerjimizi düşürmemeye dikkat etmekte yarar var.

16:33'te Ay ve Satürn arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde yalnız kalmaya yönelmek, olayları ciddiyet ve sabırla ele almak mümkün görünmekte. Sert enerjili bir günde bu olumlu transiti kullanabilmek, fayda sağlayabilir. Bizden olgun kişilerden de destek görebilmemiz mümkün olabilir.

18:25'te Ay, önce Pluto ile kare ardından 22:56'da ise Uranüs ile bir karşıtlık yapacak. Öncü grupta uzun soluklu Pluto ve Uranüs karesini harekete geçirici bir görünüm. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından inatlaşma, sertleşme sorun yaratıcı olabilir. Hazırlıklı olduğumuz konularda ilk adımı atabilecek motivasyonu bulabiliriz ancak yine de dikkatli olmakta fayda var. Sürpriz ve hızlı gelişmelere açık bir akşam.

Geceyarısının hemen ardından kesinleşecek Merkür ve Mars arasındaki üçgen açı hızlı ve özgüvenli iletişime olanak tanıyabilir. Yeni bakış açıları, anlayış ve düşünce tarzı sunabilir. Etkisi bugünden hissedilebilir. Girişken, hızlı, verimli ve yaratıcı olabilmek daha kolay olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder