27 Mart 2016 Pazar

27 Mart 2016 - Astrolozi


Ay, tümüyle Akrep burcunda haftanın son gününde.. En zor durumlarda bile kontrolümüzü kaybetmeyeceğimiz, tepkilerimizi ve düşündüklerimizi fazla ortaya dökmeyeceğimiz etkiler var. Gizliliğe önem verebilir, sık sık yanlış anlaşıldığımızı düşünebiliriz.. Kendimize güvenimiz tam olsa da, içimizde fırtınalar kopabilir ama bunu yüzeyde çevremizdekilere farkettirmeyebiliriz. Şüpheci ve eleştirici tavrımız, ilişkilerimizde zorluklar oluşturabilir, dikkat.

07:20'de Ay ve Pluto arasında oluşacak ılımlı görünüm sayesinde, derin duygusallık üzerimizde etkili olabileceği gibi, Akrep burcunun güçlü etkilerini daha yoğun hissedebiliriz. Derin araştırma ve yüksek konsantrasyon gerektiren konuları ele almak adına uygun bir erken sabah.

Ay bugün 04:31'de Yüpiter ile yapacağı olumlu etkileşimle birlikte, önce 09:25'te Venüs ile ardından 16:07'de Düğümlerle ve 16:44'te de Chiron ile üçgen açı içinde olacak; bu Venüs / Chiron / Güney Düğüm beraberliğine karşıtlık yapan Jüpiter açısını da aktive edecek bir görünüm. Gün içine yayılan bu etkiler tüm gün hissedilir olmasına neden olabilir. İlişkiler yönünden zorluklar, karamsarlık oluşturabilecek gelişmeler oluşabilir; ancak geçmiş tecrübelerden dersler çıkararak, ileriye dönük hedeflerimizde yapıcı, iyimser önelemler almamıza yardım edici transitler bunlar. Detayları atlamamak, bugünün işini yarına bırakmamak, titizlik göstermek biraz da yoğurdu üfleyerek yemek, geçmişteki hataların tekrarlanmasının önüne geçebilir. Olayları pozitif bakış açısı ile alabilir, farklı bakış açıları ile çözümlere ulaşabiliriz. Durumlara geniş bakış açısı ile yaklaşmalı ancak, ufak detayları atlamadan önlemler almalıyız. İlişkileri fazla abartmamak belki özveride de dengeyi bozmamak en doğrusu olabilir. Çevremizdekilerle destekleşim, birçoğumuzun işine yarayabilir. Farklı bakış açıları, değişik çözüm yolları bulabilmek adına olumlu etkiler var.

Ay, 09:25'teki Venüs temasının ardından boşluğa giriyor; yani gezegenlerle temel bir açı yapmayacak ve günü bu şekilde tamamlayacak. Dolayısı ile gün içinde bitirilmesi, sonlandırılması gerekeken işleri rahatlıkla ele alabiliriz. Tembellik edilecek bir gün değil, Pazar olmasına rağmen...


Astrolozi





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder