30 Mart 2016 Çarşamba

30 Mart 2016 - Astrolozi


Ay, yeni güne Yay burcunda girse de günün büyük çoğunluğunu temel bir açısı olmadan geçirecek. Yay burcunun temsil ettiği konuları, titizlikle ele alabilir, sonlandırma amaçlı ilgilenebiliriz. Yeni başlangıçlar için olmasa da, ötelediğimiz işlerimizi rahatlıkla ele alabileceğiz. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat başlıkları ile ilgilenebilir, konulara geniş çerçeveden yaklaşabiliriz. İyimserlik üzerimizde etkili olacağından, farklı bakış açılarına da daha ılımlı yaklaşacağız.

00:01'de güne geçişin hemen ardından Ay ve Uranüs arasındaki üçgen açı kesinleşecek. Yaratıcılığımızı besleyecek bu görünüm sayesinda bulunduğumuz ortamı, çevremizdekileri canlandırma, zeka gerektiren konularla ilgilenme mümkün. Rutin düzenin dışında farklı bir şeyler yapma isteği yoğunlaşabilir; imkanı olanlar bazı yeni tanışmalar yaşayabilirler.

Tüm hafta etkili olan ve 00:17'de kesinleşecek Venüs ve Güney Düğüm, ardından da 11:07'de Venüs Chiron kavuşumu ile Venüs, Güney Düğüm ve Chiron beraberliği bizleri geçmiş ilişkilerimize, eski tecrübelerimize, ilişkilerimizde eksik olarak gördüğümüz detaylara daha fazla götürebilir. Affetme, barışma, olduğu gibi kabul etme açısından olumlu. Nostaljik olan herşey bugünlerde bize ilaç gibi gelebilir. Bazı eş zamanlı karşılaşmalar, rastlantılar yaşayabiliriz. Bu etkileşimi karamsar duygularla beslemeden önce, hiç bir şeyin tesadüf ile yaşanmadığını anlayabilmeli ve belki bu tür rastlantıların bizlere bir mesajı olduğunu görebilmeliyiz. Geçmişi düzeltebilmek, onarabilmek adına dikkatli olmak gerek. 03:32'de Ay önce Düğümlere ardından da 03:54'te Venüs'e kare açı ile dokunacak. Bu konular kafamızı biraz yorabilir; tek taraflı bakış açısı, ilişkileri ya da durumları kendimize yontmak epey zorlayıcı etkiler barındırıyor. Bu negatif fikirler, uyku bile kaçırabilir. Kendimize zaman tanıyarak, geçmişten dersler çıkarabilmeli ve önlemler, farklı çıkış yolları idealize edebiliriz. Ay, Venüs temeasının ardından tüm gün açısız kalmak üzere boşluğa girecek; taa ki 19:44'te Oğlak burcuna geçene kadar.

Merkür dünden beri kendini hissettirdiği Satürn ile üçgenini 05:01'de, Pluto ile karesini de 16:53'te netleştiriyor; tüm gün ve yarın da aktif bir görünüm. Hele ki Ay'ın da Oğlak geçişi ile beslenecek bu transit ,letişimde, trafikte, seyahatlerde, görüşmelerde, anlaşma ve sözleşmelerde kendini belli edebilir. Yanlış yapmamaya özen verebileceğiz; pratik düşünme, isabetli, iş bitirici kararla bularak sorunlu konuları ele alabiliriz. Bir konu üzerinde yoğunlaşma, kararlı ve iradeli olabilme mümkün. Ancak gerekli titizliği göstermediğimiz projelerimizde önemli rota değişimleri oluşabilir. Ciddiyet ve konsantrasyon gerektiren konular rahatlıkla ele alınabilir. Çok fazla ve yoğun çalışma temposuna uymak önemli. Ancak kazalara, ani gelişebilecek talihsizliklere karşı da dikkatli olmakta yarar var.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder