19 Mart 2016 Cumartesi

19 Mart 2016 - Astrolozi


Haftasonunun ilk gününde Ay, Aslan burcunda seyahat edecek. Aslan, liderlik özellikleri, organizasyon yetenekleri ve mağrurluğu ile tanınır. Alacağımız övgü ve iltifatlar, bize iyi yanlarımızı sahneye çıkarabilmemiz için gerekli özgüveni verecektir. Eleştirilmek asla bir Aslan burcuna göre değildir; olumsuz eleştiri ya da istemediğimiz davranışlar karşısında kendimizi hemen geri çekebiliriz. Son derece yaratıcı olmak, yakınlarımıza zaman ve enerji harcamak mümkün, ancak ihmal edildiğimizde ya da gururumuz kırıldığında gösterdiğimiz özen de bitebilir.

17:07'de Ay ve Satürn arasında oluşacak üçgen açı sayesinde daha sabırlı ve sistemli hareket etmek, sorumluluk ve görevlerin farkında olmak, yaşamı ciddiye almak mümkün. Yaşça bizden büyük, olgun kişilerden ya da otorite figürlerinden rahatlıkla destek alabiliriz.

22:42'de ise Ay ve Uranüs arasında başka bir üçgen açı daha netlik kazanacak; bulunduğumuz ortamları, çevremizdekileri en önemlisi kendimizi canlandırmak, rutin dışı programlar yapmak, arkadaş gruplarımızla aktiveteler üretmek adına istek ve heyecan duymamız olası. Hiç bir şey yapamıyorsak, ortamlarda değişiklik yapmak, canlandırıcı dokunuşlar uygulamak  mümkün. Genel olarak bu saatlerde Ay, Satürn ve Uranüs arasında oluşacak büyük üçgen açı kalıbı sayesinde mesleki, idari, yönetim, iktidar veya teknoloji alanlarında gelişmeler yaşanabilir. Toprlumsal reformlarda, büyük organizasyonlarda gelecek adına yapılabilecek hamleleri temsil edebilir. Geçmişte yaşanılmış olan hatalar ışığında bugün ve gelecek için gerekli değişimleri yapabiliriz. Eski ile yeni arasında köprü oluşturabilir, eldeki veriler arasında ilişkiler kurabilir ve gelecek için daha akılcı, daha kalıcı, pratik doğruları bulabiliriz.

Ay, Uranüs açısının ardından günü temel bir açısı olmadan, boşlukta bitirecek. Gecenin ilerleyen saatlerine yukarıdaki enerjiler yayılacaktır. 


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder