3 Mart 2016 Perşembe

3 Mart 2016 - Astrolozi


Dünden beri etkili olan Venüs ve Uranüs arasındaki ılımlı etkileşim 03:13'te netleşiyor; tümüyle enerjisi bugüne hakim. Sürpriz karşılaşmalara açık bir gündeyiz. Yeni ve heyecan verici romantik beraberlikler oluşabilir ancak bu etki altındaki başlangıçlar çok uzun ömürlü olmayabilir. Hesapta olmayan maddi kazançlar fırsatlar oluşturabilir. Kendimizi modernleştirmek, dünyamızı genişletmek isteyeceğimiz, sosyal yaşamın ev ve ailemizin önüne geçebileceği bir gün. Duygu ve ihtiyaçlarımızı, arzularımızı netleştirmek, neyi ne için yaptığımızı anlayabilmek açısından oldukça olumlu. Davetler, organizasyonlar, aktiviteler sosyal olarak bugünümüzü hareketlendirebilir. Kendimizi yenilemek adına uygun kullanılabilir.

Ay günün yarısında Yay burcu seyahatine devam ediyor; iyimser, cömert, adil enerjiler görevde. Hayata geniş çerçeveden bakabilme ve yardımlaşmanın önemini farketme açısından olumlu. Yurt dışı, hukuk, eğitimi medya ve seyahatlerle ilgili konular öne çıkabilir.

04:54'te Ay ve Merkür arasında oluşacak olumlu görünüm nedeniyle sabaha karşı ayakta olanlar için duygular ve mantık arasında denge oluşturabilmek mümkün olacaktır. Kendimizi ifade etme açısından uygun bu transit iletişim trafiğinin yoğunlaşmasına da neden olabilir. Ay bu açının ardından boşluğa girecek ve 12:01'de Oğlak burcuna geçene kadar açısız kalacak; dolayısıyle Merkür enerjisi günün ilk yarısını hareketlendirebilir.

Öğle saatlerinde Oğlak burcuna geçiş yapacak Ay nedeniyle, sorumluluk ve görev bilinci daha aktif çalışabilir. Önümüze gelen konuları ciddiyet ve sabır ile ele alabilir, yeniyi inşa etmeye çalışabiliriz. Yöneticilik ve idarecilik yeteneklerimizi rahatlıkla sergileyebiliriz. Çalışkanlık ve etrafımızdakilerden de aynı titizliği göstermelerini talep eden davranışlar bazı ilişkilerde ufak çaplı soğukluklara neden olabilir. 


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder