4 Mart 2016 Cuma

4 Mart 2016 - Astrolozi


Ay, tümüyle Oğlak burcunda bugün; önümüze gelen her konuyu ciddiyetle ele alıp sabır gösterebiliriz. Çalışmak bugün diğer günlere göre daha eğlenceli gelebilir. Sorumluluk ve görevlerin farkında olmak ve çevremizdekilerden de aynı titizliği göstermek isteyebiliriz. Otorite figürleri ve büyüklerimizle olan işlerin yanı sıra mesleki konuların öne çıkabileceği bir gün. 

14:43'de Ay ve Güneş arasında oluşacak ılımlı etkileşim sayesinde duygularımız ve mantığımız dengede olacağından rahatlıkla liderlik yeteneklerimizi öne çıkarabilir, yaratıcılık gerektiren konuları ele alabiliriz. İlişkiler açısından da olumlu etkiler barındıran bu transit, olaylaın kargaşası içinde olsak bile mantıklı kararlar verebileceğimizi anlatmakta.

Oğlak burcu, malum öncü gruptan; yani A'ın bu transiti öncü grupta uzun süreli Pluto ve Uranüs arasındaki kareyi tetikler nitelikte. Önce 19:17'de Pluto ile oluşacak kavuşumun ardından, 21:57'de Uranüs ile kare açı içinde olacak Ay, ani gelişmelere neden olabilir. Spontane gelişebilecek olaylar değişimler yaratabilir. Önceden hazırlıklarını yaptığınız girişimler varsa, motivasyon kaynağı olarak çalışabilir Ancak hazırlıklı değilseniz, dikkatli olunması gereken saatler diyebiliriz. Hemen ardından 22:29'da oluşacak Jüpiter ve Ay üçgeni ise olayları genişletmeye, büyütmeye müsait bir görünüm. Diğer yandan da yardımlaşma, destekleşim, değişik tecrübeler ve bilgi paylaşımları açısından olumlu. Eğitim, medya, hukuk, yabancı kültürlerle ilgili konuları öne çıkarabilir.

Yarın sabah netleşecek Merkür ve Mars karesi bugünden hissedilir olabilir; bulundukları burçların son derecelerinde oluşacak bu transit iletişim ve ulaşım kazalarına, aksiliklerine, ifade yanlışlarına neden olabilir. Özellikle trafikte dikkatli olmakta yarar var. Bunun yanında kullandığımız kelimeler, ifade tarzımız karşımızdakileri sinirlendirebilir ve sözsel tartışmalar yaşanabilir. Pluto ve Uranüs karesinin aktif olacağı akşam saatlerinde içsel dengemizi bozmamaya özen göstermeliyiz. Üzücü kayıp haberleri alabilir, vicdan muhakemesi yapabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder