11 Mart 2016 Cuma

11 Mart 2016 - Astrolozi


Ay, günün büyük bölümünde Koç burcundaki seyahatini sürdürecek; hızlı ve cesaretle karar vermek gereken işlerimizde bizi destekleyecek bir görünüm. Sabırsızlık gösterebilir, hızlı hareket etmekten hatalar da yapabiliriz tabii; dikkatli olmakta yarar var. Yeni olan her şey ilgimizi çekebilir ve yeni deneyimlere daha fazla açık olabiliriz.

01:01'de Ay ve Pluto karesi, ardından 03:42'de Ay ve Uranüs kavuşumu ile enerjiler sertleşiyor. Huzursuzluk ve anlamsız bir telaş içinde olmak, bu saatlerde ayakta olanlar için söylenebilir. Kazalara açık bir görünüm, dikkat. Önemli değişim ve dönüşümler açısından hızlı gelişmeler yaşanabilir. 

06:06'da Güneş ve Chiron kavuşuyor; Güneş Tutulması ile birlikte bir kaç gün etkisini hissedebiliriz. Yaralarımız, eksikliklerimiz, hatalı gördüğümüz özelliklerimizle ilgili bazı gelişmeler bu noktalara dikkatimizi çekecektir. Bazılarımız için, yaratıcılığımızı kullanarak olayları kontrol altına almak, belki çevremizdekilere rehber olarak aslında kendi yaralarımızı şifalandırmak mümkün. Ama bazılarımız için ise bu yaralar acı verici ve geçmiş tecrübelerden kendimizi suçlar hale gelmemizi sağlayacak bir transit. Şifa bulmak adına yeteneklerimizi aktive etmek için harika bir görünüm. Değişik bakış açıları ile sorunları ele alabilir, kendi kendimizin doktoru olabiliriz. Bazı hastalıklarla ilgili olarak, sonuca ulaşabilir, destekler bulabiliriz. 

08:00'de Merkür ve Neptün kavuşumu da netlik kazanacak, ki bu transit de bugün tümüyle aktif. Eskilere daldırabilecek, derin düşüncelere itebilecek hem faydalı hem de bazen güçlük yaratıcı bir etki. Yaratıcı hayal gücümüzü, artistik, sanatsal ve edebi yeteneklerimizi harekete geçirebilir. Sezgilerimiz daha kuvvetli çalışacağından rüyalar, iç görüler, duru işitiler açısından zengin bir gün diyebiliriz. Yakın çevremizden, insanlardan, olaylardan çok kolay etkilenebiliriz.Kesinlik ve açıklık gerektiren kararlar almak, ciddi görüşmeler, toplantılar yapmak, anlaşmalar imzalamak, alım-satım ticaret yapmak için kesinlikle uygun değil. Yanlış anlama, yanlış anlaşılma durumları bugün fazlasıyla gündeme gelebileceğinden ifadelerimizde net olmaya gayret etmeliyiz.

20:23'te Ay ve Venüs arasında ılımlı bir etkileşim oluşacak; Cumartesi akşamına yakışır bir transit. Dostluklar, arkadaşlıklar, güzellikler, organizasyonlar, davetler açısından çok olumlu. Problemli ilişkilerimizde iyileşme getirebilir. Tembellik yapabilecek özelliklerinin yanı sıra yeme içme ve alış veriş dürtümüzü de arttırabilir. Ay, bu açının ardından kısa süreliğine boşlukta kalacak.

21:43'te ise Ay, Boğa burcuna geçiyor; daha sabırlı, daha dayanıklı, daha yapıcı etkiler verecektir. Yaşamdan keyif almak önemli olacak bu akşam. Uzun vadeli hedefler üzerinde düşünmek, kararlar almak, tüm ihtimalleri titizlikle hesaplamak adına uygun bir geçiş.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder