16 Mart 2016 Çarşamba

16 Mart 2016 - Astrolozi


Yeni güne boşlukta giren Ay, 02:56 itibarı ile Yengeç burcuna yerleşecek; aile, ev, vatan konularının öne çıkacağına şahit olabiliriz. Birkaç güne nazaran daha duygusal hissedebiliriz, etrafımızdakilere daha anaç tavırlarla yaklaşabiliriz. Koruyup, kollamak önem kazanabilir. Kendimizi güvende hissedeceğimiz, duygusal bağ kurabileceğimiz durumlara daha fazla yönelebiliriz.

11:43'te Ay ve Venüs arasında üçgen açı netlik kazanıyor; tüm ilişki türleri açısından oldukça olumlu bir görünüm. Biraz tembellik dürtüsü verse de, alış veriş, yeme içme, giyim kuşam gibi konular öncelik kazanabilir. Problemli ilişkilerimizde yapıcı, affedici davranmak kolaylaşabilir, güzellikler daha fazla ilgimizi çekebilir.

21:09'da ise oluşacak Ay ve Neptün üçgeni sayesinde çevremizdekiler, oluşan durumlara karşı olan hassasiyetimizde artış yoğunlaşabilir. Yardım etme, fedakarlık gösterme dürtüsü oluşabilir. Akşam saatleri manevi, ruhani çalışmalar, meditasyonlar için oldukça olumlu. Birlik, beraberlik temalı konularla karşılaşabiliriz. Zor şartlar karşısında bile daha kabullenici ve affedici olabilmemiz mümkün. Sanatsal konularda ise üretkenli mümkün.

22:05'te tüm haftaya etkisini yayacak olan Jüpiter ve Pluto üçgeni kesinleşiyor. Ruhsal canlılık, kenimizi geliştirme ve reforsal deneyimler şeklinde tarif edilebilecek olumlu bir transit. Artan beceriklilik ve yüksek anlayış gücüne eklenen sezgisel kapasitemiz, anlaşılması zor gizemli ve derin konularda anlayışı kolaylaştırır. Gerçeği merak ve yaşam isteği verir. Yüzeysel konular bugünlerde hoşnutluk vermeyecek. Sosyal, dini, kültürel ve eğitimsel reformlar açısından olumlu. Demode görüşler, inançlar ve en önemlisi davranışlar için ise kesinlikle uygun etkiler değil. İlham arttırıcı yönü ile sanatsal olarak faydalı. Finansal konular, ortaklıklar, vergi indirimleri, çeşitli fonlar, burslar bu transitten olumlu etkilenebilir. Güçlü ve otoriter kişilerle olan ilişkilerimizde destek verebilir; cömertlik, yardımcı olma isteği ve ahlaklı davranışlar öne çıkabilir. Birlik ve beraberliğin önemi güçlü hissedilebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder