26 Mart 2016 Cumartesi

26 Mart 2016 - Astrolozi


Ay, dün akşam saatlerinden beri Akrep burcunda ilerlemekte.. Derin düşünme, sezgilerimizi kullanabilme, hayatı ciddiye alma anlamına gelir Akrep etkisi. Muazzam bir dayanma gücü sayesinde, zorluklara karşı koyabilme irademizi kolaylıkla sergileyebilir, her türlü engele karşı durabiliriz. Diğerlerinin desteğini hak ettiğimizi düşünmek kolaylaşabilir Kendimizde ve diğerlerinden beklentilerimiz bugün fazla olabilir.

12:32'de Güneş ve Mars arasındaki üçgen açı netlik kazanacak; dünden beri etkili olduğu gibi, bugün ve yarın da enerjisi hissettirebilir. İçinde olduğumuz projelerimizle ilgilenmek, kontrollerini yapmak, atılacak adımları saptamak adına çok uygun günler. Yeni bir işe atılmak için gerekli cesareti, kararlılığı rahatlıkla gösterebiliriz. Eğer yaşamımızda bir denge kurmak için atılım yapmamız gerekiyorsa, işte bunun tam zamanı. Kendimizi güçlü, kuvvetli, her istediğimizi yapacak kapasitede hissetmemiz mümkün. Tabii bu kapasite gerek fiziksel, gerek akıl ve gerekse idrak yönümüzden geçerli olacaktır. 

13:11'de ise dünden beri aktif olan diğer bir açı olan Venüs ve Pluto arasındaki sextil, kesinleşiyor; bu açı da bugün tümüyle etkili. Sosyal yaşantı, arkadaşlıklar, sevgiler, ilişkiler yönünden derinlik yaratarak, yüceltebilecek bir transit. Rutin devam eden özel ilişkiler için, derinleşme yönünden olumludur. Hisler her zamankinden daha yoğun çalışabilir. Yeteneklerimizi rahatlıkla kullanabileceğimiz bir gün. Sanatsal, yaratıcı ve artistik alanlarda aktiviteler yapılabilir. Ortak gelir hanesinden ise bizi sevindirebilecek sürprizler oluşabilir.

17:24'te Ay ve Neptün arasında oluşacak üçgen açı ise yaratıcılık kapasitemizi yoğunlaştırabilir. İçe doğuşlar, iç görüler, medyumik yetenekler artabilir. Hayaller kurabilir, hatta belki yalnız kalmaktan daha keyif alabiliriz. Çevremizdekiler karşı olan hassasiyetimiz tavan yapabilir; suistimallere karşı dikkatli olmakta yarar var. Bunun yanında bu akşamüstü saatleri, dua, niyet, meditasyon, namaz gibi manevi çalışmalar açısından oldukça olumlu; kendimizle yüzleşme, içsel analiz adına olumlu kullanılabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder